STRANI MEDIJI: Nadal se nije ni oznojio, magija Đokovića polako izmiče!

Teniski ''stručnjaci'' i kolumnisti u Americi istakli da je Nadal sa lakoćom osvojio US Open, iako je dva sata pre meča viđen kako igra fudbal

  • 16

Poraz Novaka Đokovića u finalu US Opena od Rafaela Nadala je očekivan! Barem tako tvrde strani mediji, odnosno kolumnisti, koji se bave analiziranjem tenisa. Dok su Endi Mari i Rafael Nadal u punom ''gasu'' ove godine, a Federer igra toplo-hladno, magija Đokovića iz 2011. godine polako izmiče.

Činjenicu da je Nadal igrao fudbal dva sata pred meč sa Đokovićem samo podgrejava tvrdnje medija kako se Španac nije ni oznojio tokom meča. Takođe se navodi da je Nole teškom mukom stigao do finala dok se Nadal prošetao sa samo jednim izgubljenim setom.

- Da nije bilo drugog seta, teško da bi videli bilo šta od ovog meča - navodi se u tekstovima koji dalje opisuju pad igre srpskog tenisera:

- Od fenomenalne 2011. godine za Novaka, kada je osvojio tri grend slema, došli smo do toga da je od tada srpski teniser osvojio samo dva. Za razliku od njega, Mari je počeo da se diže, Nadal je pobedio povredu, Federer polako, ali sporo bledi.

U tekstu se dalje navodi da je, prema njima, US Open bio poslednji pokušaj Đokovića ove godine da ''spase stvar'' i pokaže da je ostalo još malo goriva u rezervoaru, ali je otišao sa terena ''Flešing Medouza'' sa istom onom prazninom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TRJOVAN

    10. septembar 2013 | 08:18

    Doping...

  • stefffan

    10. septembar 2013 | 08:42

    ..trebao bi neko da se pozabavi dopingom Nadala kao i njegovim satanistickim ritualima u toku meca...kako je moguce da na to niko ne obraca paznju...

  • zoro

    10. septembar 2013 | 10:21

    Nole-kralju uz tebe smo kad pobedjujes a i kad gubis ! A ove prodane duse mogu da ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA