LETONSKI TENISER: Ne volim Novaka, novac ga je upropastio!

- Znamo se od dvanaeste godine. Tada je bio običan dečak. Promenio se posle prvog velikog trijumfa. Volim osobe s jakim personalitijem, koje se ne menjaju zbog uspeha ili zarađenog novca - rekao je Ernests Gulbis

  • 24

Novak Đoković, i dalje najbolji teniser sveta nije osoba oko čijeg se "stava i pogleda na svet" diskutuje. Novak nije kontroverzan, nema tajni i svakako nije neko ko daje povoda da se njegov život "razvlači" po žutoj štampi. Jedini razlog za "polarizaciju" je da li navijate ili ne za njega. Međutim, Ernests Gulbis, Letonac, koji je ne tako davno izjavljivao da mu je naš teniser inspracija iznenadio je mnoge izjavivši u intervjuu za sajt puntodebreak.com da se Novak promenio od momenta kada je počeo da osvaja titule i zarađuje pare?!

- Postoji nekoliko igrača koje ne volim. Ne volim Novaka iako se znamo od kada smo imali 12 godina - rekao je Gulbis i nastavio:

- Tada je bio običan dečak. Promenio se posle prvog velikog trijumfa. To vidim u njegovim očima. Sada nas gleda drugačije. Istina, nikada nismo imali ni jedan konflikt, ali osećam promenu u njegovoj ličnosti. Ne volim takve ljude. Volim osobe sa jakim personalitijem. One koje se ne menjaju zbog uspeha ili zarađenog novca. Zbog ovoga se ja trudim da budem pažljiv i da se ne promenim.

Letonac i Novak su do sada odigrali pet mečeva i pretpostavljate ko je bolji. Novak je 36. ATP igrača "tukao" četiri puta, a jedini poraz doživeo je 2009. godine u Brizbejnu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA