Tri sporna gola na otvaranju Lige šampiona? (VIDEO)

Golovi Mandžukića, Kavanija i Runija izazvaće mnoge kontroverze nakon završetka mečeva prvog kola grupa A, B, C, D najelitnije fudbalskog takmičenja

  • 2

Napokon smo dočekali da se ponovo zakotrlja lopta u Ligi šampiona. Utakmicama u grupama A, B, C, D počeo je 22. ciklus najelitnijeg fudbalskog takmičenja, a na prvi gol smo čekali nepuna tri minuta kada su, najpre David Alaba za Bajern, a potom i Filip Đuričić za Benfiku tresli mreže rivala.

Međutim, tokom prvog poluvremena postignuti su i golovi koji mogu da ponesu epitet ''sporni'', a da li je bilo nekih neregularnosti prilikom postizanja pogodaka procenite sami.

Edinson Kavani

Urugvajac je postigao vodeći pogodak za PSŽ u Atini, a postavlja se pitanje da li se u momentu primanja lopte nalazio u ofsajdu?

Vejn Runi

Napadač Junajteda je, na asistenciju Evre, postigao svoj 199. pogodak za ''đavole'', a sporan momenat je svakako ometanje golmana Leverkuzena od strane Antonija Valensije u momentu kada se lopta kretala ka golu.

Mario Mandžukić

Bajern vodi sa 2:0 protiv CSKA, a drugi pogodak je postigao hrvatski napadač, koji se možda nalazio i u ofsajdu.

Šta vi mislite? Da li su Olimpijakos, Leverkuzen i CSKA oštećeni? Ostavite vaše mišljenje u komentarima ispod.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    18. septembar 2013 | 08:20

    nema neregularnosti..cavanojev gol je cist,bio je u liniji,mandzukic je bio zaklonjen od strane 2 saigraca koji su bili u ofsajdu ali on nije,jedino imam dilemu sa alabinim golom,mada,bayern igra takvu igru,na ivici ofsajda i sudijama je jako tesko da vide te detalje,isto kao sa barselonom..

  • maradona berlin

    18. septembar 2013 | 05:21

    Nisam pogledao jos, ali mogu da zamislim da bayern dobija takve golove u svoju korist... Podsećam se prosle god 3 neregularna gola kod kuce protiv barce!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA