NEVEROVATNO: Brajant ne zna da vrti loptu na prstu! (VIDEO)

Kada se govori o takvom košarkaškom majstoru kakav je Kobi Brajant, retko ko bi pomislio da postoji stvar koju on ne može da izvede kada je igra pod obručima u pitanju, ali i "Crna mamba" je od krvi i mesa

  • 0

Ne treba iznositi statističke činjenice kada se govori o Kobiju Brajantu, definitivno je jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

 

Gostujući u Kini, živa legenda Los Anđeles Lejkersa otkrio je voditelju popularnog tok šoua nekoliko svojih tajni, a osim ''fed avej'' šuta, koji izvodi češće nego što je i sam Džordan to radio, priznao je, verovali ili ne, da ne zna da vrti loptu na kažiprstu!

 

Ako ste pomislili da mu smeta čuveni šampionski prsten, koji nema mesta gde da prebaci, jer su popunjeni svi prsti na njegovoj "mekoj" desnici, varate se.

 

Rekao je "Crna mamba" da je u pitanju problem fizičke prirode, lom prsta mu je onemogućio da savija prst, ali i da ga ispravi do kraja.

 

Video premotajte na 4:22 i uverite se u ovu neverovatnu činjenicu.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA