GASOL: Sj...ni smo! Ali osvojićemo bronzu!

- Dotuklo nas je što smo na kraju grešili, pokušavajući da postignemo koš iz tri isforsirana šuta - rekao je razočarani centar Španije posle poraza od Francuske u polufinalu Evrobasketa

  • 1

Prokockali su 14 poena prednosti, otišli u produžetak, odigrali loše i na kraju su poraženi od Francuske u polufinalu Evrobasketa. Košarkaši Španije neće biti u prilici da osvoje treće uzastopno evropsko zlato, a koliko im je to teško palo, bez dlake na jeziku je objasnio i jedan od najboljih igrača "furije" Mark Gasol.

- Sj...ni smo. Imali smo priliku da dobijemo Francuze, ali oni su na kraju bili bolji i pobedili. Dotuklo nas je što smo na kraju grešili, pokušavajući da postignemo koš iz tri isforsirana šuta.

- Naravno da je meč bio težak i da smo se potrošili, pa to je polufinale Evropskog prvenstva, ali bez obzira na to što smo sada i psihički i fizički potonuli, do nedelje ćemo se podići i osvojiti bronzu.

Riki Rubio je posle zvuka sirene bio u neverici.

- Na kraju, kada je bilo najbitnije, nismo donosili prave odluke. Umesto da biramo prilike za šuteve koji će nam doneti pobedu, gađali smo ono što nije moglo ući.

Rudi Fernandez ne sumnja da će Španci osvojiti bronzu u nedelju protiv Hrvatske.

- U nedelju ćemo na teren izaći ponosno i osvojiti bronzu protiv Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izujedase me komarci

    21. septembar 2013 | 17:47

    Po drugi put vam se ostvarila zelja da zaobidjete Litvance...xaxaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA