SKANDAL! Benzema bio sa transeksualnom prostitukom!

- Znao je za moju operaciju, ali mi je on rekao da mu to nije problem. Čak je rekao da je to još bolje, jer će biti sa "fizički mladom ženom" - rekla je Viktorija Dorval, koja je do pre pet godina bila Džoni

  • 2

Francusku trese novi seks-skandal u kom glavnu ulogu ponovo ima Karim Benzema! Napadač madirdskog Reala proveo je dve noći sa belgijskom transeksualnom prostitukom, što je platio osam hiljada evra!

Francuskog fudbalara i njegovog sunarodnika Franka Riberijainače čeka suđenje povodom seksa sa maloletnom prostitutkom Zahijom Dehar.

Ovu informaciju je objavio begijski sajt "Sud Info", koji je objavio intervju sa 29-godišnjom Viktorijom Dorval, koja se pre promene pola pre pet godina zvala Džoni.

Ona je rekla da je imala seks sa Benzemom dva puta u Parizu, kao i sa njegovim prijateljem reperom "Booba".

- Hteo je da se sastanemo uveče. Ponudio mi je 2.000 evra i ja sam pristala - rekla je Viktorija, dodajući posle da je Benzema i sutradan zvao, a da je povisila "tarifu" na 6.000 evra.

- Znao je za moju operaciju, ali mi je on rekao da mu to nije problem. Čak je rekao da je to još bolje, jer će biti sa "fizički mladom ženom".

Posle Benzeme, za njene usluge se javio reper "Booba".

- On je hteo da provede noć sa mnom, što ga je koštalo 3.000 evra. Njegov menadžer je napravio ugovor koji sam pod pirnudom potpisala, da ne smem o ovome da govorim tablodiima.

Dorval je na kraju rekla da je sada odlučila da priča o tome s obzirom da je priča "procurila" u Francuskoj.

- Obojica su to porekli. Posramljeni su što su plaćali za seksualne usluge, ali još više zbog toga što su to uradili sa transeksualcem. Nikad ništa nisam rekla francuskim medijima. Postoji čak i intervju na internetu, u kom sam rekla da nemam nikakav komentar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA