Zvezda dovela Borišu Simanića, jednog od najvećih talenata Evrope! (VIDEO)

Momak rođen 1998. važi za jednog od najperspektivnijih igrača na kontinentu u svom uzrastu, a među crveno-bele stigao je iz Budućnosti iz Bijeljine

  • 2

Crvena zvezda je objavila na klupskom sajtu da je kadetska selekcija ekipe sa Malog Kalemegdana je bogatija za još jednog košarkaškog bisera. Reč je Boriši Simaniću, rođenom 20. marta 1998. godine u Ljuboviji, visokom 208 centimetara, koji igra na poziciji krila.

Za Simanića su bili zainteresovani mnogi veliki evropski klubovi, ali on je odlučio da se u naredne tri godine igrački usavršava u Crvenoj zvezdi koja je dogovorila sve detalje oko njegovog prelaska iz redova Budućnosti iz Bijeljine.

Simanić je prošlog leta igrao za kadetsku selekciju Srbije sa kojom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Kijevu i smatra se za jednog od najtalentovanijih igrača Evrope u svom uzrastu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc

    3. decembar 2013 | 07:02

    Umišljam li ja to nešto ili su uzdanice naše košarke svi odreda iz Republike Srpske? Đoko Šalić, Miloš Glišić i sad ovaj momak. Od tih o kojima se najviše priča, mislim da je samo Stefan Peno sa ove strane Drine (doduše, majka mu je Venecuelanka).

  • kum

    3. decembar 2013 | 01:32

    Bravo Kume!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA