VUJOŠEVIĆ: Lovernj odbio Bajern zbog odanosti Partizanu

Trener Partizana otkrio da je ekipa koju predvodi Svetislav Pešić letos htela da dovede krilnog centra "crno-belih"

  • 4

Ekipa Partizana godinama ima nepovoljnu finansijsku situaciju. Najteže je bilo letos, kada je račun tri meseca bio u blokadi, a igrači nisu primali platu već neko vreme pa su imali pravo da napuste "crno-bele".

Trener "parnog valjka" Duško Vujošević je ranije otkrio da je kapiten Partizana Dragan Milosavljević imao dobru finansijsku ponudu od Crvene zvezde, a u sredu je otkrio i da je Žofri Lovernj bio na meti nemačkog evroligaša Bajerna.

- Bili smo blokirani tri meseca za vreme prelaznog roka. Igrači su imali ozbiljne ponude, nuđene su im mnogo veće pare od onih koje u Partizan NIS-u ni ne dobijaju. Lovernj je imao ponudu Bajerna, ali je pokazao visok stepen lojalnosti. Oni imaju slobodu da odu, ali ostaju, jer su odani klubu. Neverovatan je fanatizam tih momaka - izjavio je Vujošević.

Podsećamo, ekipu Bajerna sa klupe predvodi nekadašnji selektor Jugoslavije i bivši trener Crvene zvezde Svetislav Pešić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trvi-CZV

    4. decembar 2013 | 16:50

    Jeste...kako nije...i zbog plate...i zbog jedinstva navijaca...i zbog prasica duleta i dacica...i zbog Zlatibor vode...i zbog splavova,ma ceo ce zivot da provede u partizanu na drzavnoj sisi!!

  • blok 23

    5. decembar 2013 | 15:35

    pozdrav za čokija i musave!!

  • prasac

    5. decembar 2013 | 09:34

    Kako prasac ovim izjavama, "lozi" I zadrzava ovu "jadnu" decu u ovom propalom partizanu!!! Pa da li si ti igrao basket iz "ljubavi" prema klubu, navijacima.... Nisi sigurno!!! Kakav "psiholog"(muvator)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA