Engleskom fudbaleru rumunski Romi sekirom razbili glavu! (FOTO)

Englez Vilton Konor, koji nastupa za rumunskog petoligaša, loše je prošao u sukobu sa lokalcima

  • 2

Engleski fudbaler Vilton Konor, igrač petoligaškog rumunskog kluba Glorije Ban, doživeo je da mu sekirom razbiju glavu i unište auto tokom tuče.

Vilton je u subotu bio  sa društvom u kafani u selu Starsiju, nedaleko od grada Salaja, i tu se sukobio sa lokalnim Romima, navodno zato što nije bio voljan da ih poveze kući u svom BMW-u 525.

Činilo se da se sve završilo, ali onda je Konor otišao do romske četvrti, valjda želeći da izgladi stvar, što nije bila dobra ideja. Tu je prvo zaslepljen bljeskom pa udaren sekirom. Obliven krvlju, došao je sebi toliko da stigne do kuće preko brda, a onda je u kuhinji kolabirao. Oko 4.30 ujutru prebačen je u bolnicu, što mu je možda spaslo život, jer je utvrđeno da mu je naprsla lobanja.

Policija je na mesto obračuna stigla sat kasnije i sa Konorovim prijateljima agenti su pokušali da identifikuju napadače. Međutim, suočili su se s otporom nekolicine Roma koji su pretili sekirama i vilama i izgleda čak i udarili jednog policajca.

Na automobilu, koji je ostao u selu, razbijena je šoferšajbna i još neki prozori.

Konor je, inače, došao u Rumuniju da bi se oženio lokalnom devojkom Andreom, sa kojom sada ima dvoje dece. Otpušten je iz bolnice, ali tvrdi se da je i dalje uplašen da njegova familija ne bude žrtva novih napada.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    8. decembar 2013 | 00:04

    I posle samo Srbe prozivaju za nasilje! Sad nek se obrusi malo Evropa i na komsije Rumune.

  • 000

    6. decembar 2013 | 17:03

    Lepo kaze Carls Barkli:"sto ulazis u frku kad si slabiji?"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA