Rukometašice protiv Norveške: Moramo da ih tučemo pa šta bude (VIDEO)

Odbrana je glavna, odatle sve polazi, kaže Sanja Damnjanović. * Borbenost će biti element koji može da donese prednost našem timu, uverava Biljana Filipović

  • 1

Biti ili ne biti! Došao je dan odluke za srpske rukometašice jer večeras (20.15) igraju četvrtfinale Svetskog prvenstva protiv selekcije Norveške, aktuelnog šampiona.

Bez obzira na to što je rival za poštovanje, naše "gracije" nemaju strah i spremne su da pokažu od kakvog su materijala napravljene.

Levi bek Srbije Sanja Damnjanović kaže da je najvažnije da odigraju čvrsto protiv Norvežanki i da im odmah pokažu na startu meča da neće moći lako da igraju.

- Odbrana je glavna, sve odatle kreće, treba ih tući, vršiti pritisak, odlučan kao protiv Koreje. jednostavno treba da izađemo na teren i da kažemo "pobeđujemo". Nema drugog recepta, nema neke taktike samo srce i želja - kaže Damnjanovićeva.

Desni bek Biljana Filipović smatra da je vreme da se pokaže snaga.

- Znamo svi ko nas čeka, protivnik za respekt i jedino što nam ostaje je borbenost. Znanje imamo. Norveška je favorit i navikle su da igraju u paklenoj atmosferi, ali mi ćemo se potruditi da pokažemo svoju snagu - kaže Filipovićeva.

 Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

D. Stojmenović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA