Radnički nije mogao do iznenađenja u Istanbulu!

Kragujevčani poraženi u Turskoj od ekipe Bešiktaša. Izabranici Miroslava Nikolića su ovim porazom ostali na trećem mestu svoje grupe i odatle se sele u drugu fazu Evrokupa

  • 1

Košarkaši Radničkog izgubili su večeras u Istanbulu od ekipe domaćeg Bešiktaša sa 90:76 (30:22, 14:20, 20:23, 26:11), u utakmici poslednjeg 10. kola H grupe Evrokupa.

Turci su bolje otvorili meč i u prvoj deonici postigli čak 30 poena. Izabranici Miroslava Nikolića su tokom druge četvrtine uhvatili rezultatski priključak, a na kraju trećeg perioda igre, srpska ekipa je čak došla i do vođstva. Ipak, Bešiktaš je furiozno odigrao u finišu meča i zasluženo slavio.

Stefan Bričević predvodio je Radnički sa 21 poenom, dok je Sava Lešić upisao 10. U pobedničkoj ekipi, Lofton je postigao 20, a Guler 18.

Kragujevčani su ranije obezbedili plasman u drugu fazu takmičenja, a prvu su okončali sa skorom 5-5 i zauzeli treće mesto u grupi, dok je Bešiktaš prvi sa skorom 7-3.

U drugoj fazi Evrokupa Radnički će igrati u N grupi sa Strazburom i Albom iz Berlina.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA