POMIRENJE? "Zabranjeni" i "Alkatraz" zajedno pevali u Pioniru! (VIDEO)

Odvojene navijačke grupe Partizana zajedničkim snagama su pevale pre početka utakmice poslednjeg kola Evrolige u kojoj je Partizan poražen od CSKA

  • 11

Dve sukobljene Partizanove navijačke frakcije, "Zabranjeni" i "Alkatraz" zajedno su pevali pre početka utakmice koju je njihov tim odigrao protiv CSKA iz Moskve, u utakmici prve faze Evrolige.

 

Izgleda da je važnost meča koji su izabranici Duška Vujoševića igrali u Pioniru naterala dve odvojene grupe pristalica Partizana, koje su se do sada veoma često međusobno sukobljavale, da zajednički pruže podršku svojim ljubimcima. Iako su na odvojenim tribinama, "Zabranjeni" su na zapadnoj, a "Alkatraz" na jugu, zajednički su pružili podršku pre početka meča Bogdanoviću, Milosavljeviću, Kinziju i ostalima.

 

"Zabranjeni" su pre početka utakmice skandirali ime bratskog ruskog tima CSKA Moskva, a pripadnici "Alkatraza" su to prihvatili. Potom se začuo poziv delu tribine na kojoj su bili smešteni "Zabranjeni", "Javi se, Zapad". Obe frakcije su na kraju pevale "Pravda za grobare", a na kraju su naizmenično skandirali ime "Ivan Perović."

 

 

Navijači crno-belih pre početka utakmice vređali su plejmejkera moskovskog tima, Miloša Teodosića, koji je deklarisani navijač Crvene zvezde.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR DO KOSKE

    19. decembar 2013 | 21:44

    ZAJEDNO SMO NAJJACI !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Sale

    19. decembar 2013 | 23:05

    Bravo!

  • Xaxa

    20. decembar 2013 | 01:48

    U svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo xaxax ! partizan najveći JUGOSLOVENSKI BREND!!! JSD PARTIZAN!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA