KRSTIĆ: Milutinov podseća na mene u Partizanu!

Centru CSKA iz Moskve i srpskom reprezentatvacu drago je što su i Partizan i Moskovljani prošli u TOP 16 fazu Evrolige i što će i u toj rundi odmeriti snage u Beogradu i pred "grobarima"

  • 2

Profesionalno, tako se može opisati igra Nenada Krstića protiv svoje bivše ekipe Partizana i to u meču koji je mogao da odluči učesnika TOP 16 faze Evrolige. Centar Moskovljana je zabeležio 11 poena uz samo jedan promašaj iz igre, zbog čega su se navijači u "Pioniru" pitali da li može malo da "smanji gas?

 

Ipak, i nekadašnjem Vujoševićevom učeniku bilo je drago što će i njegovi naslednici u crno-belom dresu igrati u sledećoj rundi elitnog takmičenja.

 

- Drago mi je zbog naše pobede, jer smo njom potvrdili drugo mesto, ali i zbog samopouzdanja ekipe. Uspešno smo završili ovu godinu, a drago mi je i zbog Partizana, koji se takođe plasirao u TOP 16 fazu, u kojoj ću takođe imati priliku da dođem u Beograd na novi megdan sa "crno-belima" - rekao je Krstić, i dodao:

 

 

- Ne samo za nas Srbe u ovoj ekipi, već i za ostale igrače druge nacionalnosti ovo nije nikakvo iznenađenje, jer smo svi očekivali super atmosferu. "Grobari" su još jednom pokazali da su među najboljim navijačima na svetu.

 

Jedan od najboljih centara Evrope istakao je da, iako nosi dres Moskovljana, još mu srce kuca za crno-bele boje.

 

- Šta da se radi, igram za CSKA, ali u srcu moj tim je Partizan. Ipak, kao profesionalac i protiv Partizana moram da igram sto odsto - rekao je Krstić, a zatim i prokomentarisao centarsku liniju "crno-belih".

 

 

- Lovernja pratim duže vreme i u reprezentaciji, samo mogu da kažem da igra odlično. Pored njega izuzetno mi je drago što se pojavio jedan mladi centar kao što je Milutinov, koji ima svetlu budućnost. Na neki način podsetio me je i na mene i moje početke u Partizanu i kalio se kroz Evroligu. I Musli i Gagić su mladi i dobri igrači - zaključio je Krstić.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

(P. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    20. decembar 2013 | 11:09

    " i Musli i Gagic su mladi i dobri igraci " toliko da ih DULE odmah zameni za Lavrinovica !!! Oterao si katica a ovu dvojicu balvana koji su podjednako losi kao i rasko drzis u INSTITUCIJI !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Dača

    20. decembar 2013 | 09:48

    Pa i da znaš da podseća malo na izgledu a i stil igre te 2002 be bih me cudilo kad bih jednoga dana zajedno zaigrali u partizanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA