MILIVOJEVIĆ: Stojadinović me terao iz Zvezde!

Vezista Anderlehta stao je na stranu svojih nekadašnjih saigrača iz Crvene zvezde u njihovom sukobu sa sportskim direktorom, Stojadinovićem

  • 6

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, a sada fudbaler Anderlehta, Luka Milivojević, odlučio je da se i on uključi u sukob na relaciji Zoran Stojadinović - igrači, koji već nekoliko dana izaziva potrese na Marakani. Bivši vezista crveno-belih je u intervjuu za Mocartsport, stao je na stranu nekadašnjih saigrača i rekao da sportski direktor ne radi u interesu kluba.

 

- Svako ko je u poslednjih godinu dana proveo i dan u klubu može da vam posvedoči da Stojadinović ne radi u interesu Crvene zvezde. Ja nemam ništa lično protiv njega, ali mogu da vam ispričam za situaciju sa priprema u Antaliji prošle zime, kada je sve bilo na najvišem nivou i atmosfera u ekipi i igra, a onda su on i Kokeza došli i počeo je raspad sistema.

 

 

- Uneli su nemir među igrače, iako Kokeza nije se previše uplitao, međutim Stojadinović je počeo da se žali kako ne igramo dobro i da huška određene igrače protiv članova mlade reprezentacije, među kojima sam bio i ja - objasnio je svoju stranu priče Milivojević.

 

Tokom tih priprema su se pojavile i priče da je tražio od standardnih prvotimaca da kao glasaju za idealnu postavu, a onda im tražio da u nju uvrste tek pristigle Garida i Daudu, a ovo je potvrdio i vezista Anderlehta.

 

 

- Pozvao je na sastanak nas šesnaestoricu i tražio da sastavimo nekakav idealan tim, a zatim tražio da se u tim obavezno stave Garido i Dauda. Na kraju su se kola slomila na meni, jer iako sam se ja uigravao tokom celih priprema, šansu je u prvenstvu dobio Garido - rekao je 22-godišnji fudbaler za Mocartsport i dodao da je upravo Stojadinović uticao na činjenicu da se smeni tadašnji trener Saša Janković.

 

Milivojević je na kraju razgovora izneo i da njega niko nije nagovorio da sve ovo ispriča, naročito Slaviša Kokeza, i da je on to učinio zato što je veliki zvezdaš.

 

 

- Ja sam rekao istinu, to mogu da potvrde i igrači koji su bili tada sa mnom u klubu. Mene nije nagovorio Kokeza, niti bilo ko da ovo sve kažem. Ja nemam interes ovde nikakav, osim što mi je u interesu Crvena zvezda, Veliki sam zvezdaš i mislim da bi svi zvezdaši trebalo da budu upućeni u celu priču - izjavio je Milivojević.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs/Izvor: Mocartsport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • đoka

    22. decembar 2013 | 10:41

    džaja je ostario i ne može da se nosi sa takvim profilom ljudi ..postoje u svim oblastima života..GLUP I AMBICIOZAN. takvi su državu masakrirali.....kreću iz stranaka i polako napreduju

  • Sloba

    22. decembar 2013 | 09:18

    He he smehoteka od nekada velikog kluba,da nije smesno bilo bi zalosno

  • dani

    22. decembar 2013 | 12:33

    Uvek Sam imao osecaj da taj Stojadinovic radi samo Za sopstveni interes a ne zvezde!!!Kojo govedo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA