GORELA KAFANA: Rukometašice uz Dačića i ''Miljacku'' proslavile srebro (FOTO)

Vesele posle osvojenog srebra, srpske rukometašice su ovaj veliki uspeh proslavile u jednoj od beogradskih kafana, a društvo su im pravili premijer Srbije Ivica Dačić kao i poznati pevač Miroslav Ilić

  • 19

 

Nakon što su osvojile srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu, rukometašice Srbije slavlje su nastavile u jednoj beogradskoj kafani, a društvo su im pravili premijer Srbije Ivica Dačić i poznati narodni pevač Miroslav Ilić.

 

Kao što je obećao prošle godine Ilić je došao da uveliča slavlje rukometašica, druženje su počeli pesmom „Ova noć ima čudnu moć" koju su Srpkinje često pevale i tokom samog Svetskog prvenstva.

 

 

Time se ispunila želja kapitrena srpskog tima Andre Lekić koja je prizivala pevača posle velike pobede nad Norveškom i plasmana u polufinale.

 

 

Rukometašice su, takođe, sa premijerom Srbije, Ivicom Dačićem otpevale njegovu omiljenu pesmu„Miljacka" i nastavile da slave medalju, prvu posle 2001. godine.

 

 

Iako su poražene u finalu Srpkinje nisu mogle da sakriju sreću i oduševljenje posle osvojenog srebra iako su nešto ranije bile kivne na sudije, pogotovo Sanja Damnjanović koja je zajedno sa Draganom Cvijić izabrana u idealan tim prvenstva.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA