ZVANIČNO: Zvezda oterala Stojadinovića!

Odbor za hitna pitanja kluba sa Marakane doneo očekivanu odluku da smeni sportskog direktora kojeg su glavni igrači optužili da spletkari i kvari atmosferu

  • 5

Zoran Stojadinović nije više sportski direktor FK Crvena zvezda, odluka je Odbora za hitna pitanja našeg najuspešnijeg kluba. Ono što je najavljivano prethodnih dana sada je i ozvaničeno, optužbe mnogobrojnih protimaca crveno-belih učinile su Stojadinovićev položaj neodrživim i čekala se samo egzekucija.

Stojadinovića je prvi prozvao Nikola Mijailović, izjavivši da, sada već bivši, sportski direktor spletkari i stvara lošu atmosferu, što su potvrdili Boban Bajković, Dragan Mrđa, Miloš Ninković, kapiten Nenad Milijaš, a oglasio se i Luka Milivojević iz Belgije.

- FK Crvena zvezda se zahvaljuje Zoranu Stojadinoviću, dosadašnjem sportskom direktoru, na saradnji i svemu što je učinio za klub i razrešava ga dalje dužnosti sportskog direktora. Takođe, svaki dalji nastup igrača i članova stručnog štaba u medijima koji se tiče kršenja klupske discipoline, mešanja u rad kluba i kršenja klupskog pravilnika biće tretiran kao najteži disciplinski prekršaj i u skladu sa tim sankcionisan - stoji u zvaničnom saopštenju.

U trećoj tački dnevnog reda navodi se da Zvezda ne odustaje od svojih ciljeva, šampionska titula ostaje prioritet broj jedan i klub će preduzeti sve neophodne aktivnosti u prelaznom roku ka ostvarenju tog cilja.

Odbor koji čine Dragan Džajić, Nebojša Čović, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i Branko Radujko sve odluke doneo je jednoglasno. Potrpredsednici Čović, Kokeza i Tončev nisu hteli da daju izjave po izlasku sa Marakane.

Stojadinović rasplet dešavanja nije ni čekao u Beogradu, već je otputovao u Barselonu i nije bio voljan da daje komentare.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA