Šumaher povredio glavu na skijanju! Oseća se dobro!

Nemac je prilikom povrede bio u svesnom stanju, ali je helikopterom hitno evakuisan u najbližu bolnicu s obzirom na to da je teško povredio glavu

  • 1

Nekadašnji vozač Formule 1 i jedan od najboljih pilota bolida u istoriji Mihael Šumaher doživeo je opasnu i nezgodnu povredu glave tokom skijanja u Francuskoj.

Ipak, Šumaher se posle pregleda, iako ugruvan i sa povredom glave, oseća dobro, a u toku dana prebačen je u Grenobl, iz bolnice u koju je helikopterom prvobitno dovežen, gde će biti urađene detaljnije analize.

Nemac je prilikom povrede bio u svesnom stanju, ali je helikopterom hitno evakuisan u najbližu bolnicu s obzirom na to da je teško povredio glavu.

- Za sada ne znamo kolika je ozbiljnost povrede. Policija sprovodi istargu o nesreći i nije jasno da li se nezgoda dogodila na stazi ili van nje - rekao je policijski komesar zadužen za ovaj slučaj.

Međutim, prema prvim informacijama koje dolaze iz Francuske Šumaher se sam povredio pošto je naleteo na kamen na stazi. Prema rečima lekara imao je sreće što je nosio kacigu jer je glavom direktno udario u kamen.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA