Prosinečki napustio Kajseri!

Bivši trener Zvezde na klupi turskog tima ostvario je 18 pobeda, 12 remija i 18 poraza na 48 mečeva koje je vodio u dve polusezone, a sa klubom se sporazumno rastao

  • 6

Bivši trener Crvene zvezde, Robert Prosinečki, napustio je kormilo turskog superligaša Kajzerispora, prenose turski mediji! Prosinečki je imao ugovor do maja 2015. godine, ali su klub i hrvatski stručnjak okončali saradnju sporazumno,

Kajzeri je u minulom kolu doživeo debakl na gostovanju Fenerbahčeu (5:1). Pre nešto manje od dva meseca, usled loših rezultata, Prosinečki je podneo ostavku, ali ga je rukovodstvo kluba ubedilo da nastavi rad i popularni Žuti se tada vratio na klupu.

Na mestu šefa struke turskog superligaša, nekadašnji igrač i strateg crveno-belih iz Beograda ostvario je 18 trijumfa, 12 remija i 18 poraza u 48 utakmica.

Kajzerispor trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli Superlige Turske sa svega 12 bodova iz 17 odigranih utakmica.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA