OVO JE NAJSEKSI POLICAJKA SRBIJE: Zbog nje biste se sami predali! (FOTO) (VIDEO)

Ona je šampionka u fitnesu, ali ono što je izdvaja od drugih takmičarki i običnih devojaka je to što radi u policiji i to na terenu, gde često ima i akcije. Upoznajte Kristinu Danilović, najzgodniju predstavnicu reda i zakona u Srbiji

  • 51

Ako bi neka devojka mogla da ponese eptet srpska Lara Kroft ili srpska Nikita, aludirajući na poznate ekranizovane junakinje sa oružjem, onda je to sigurno Čačanka Kristina Danilović (26), jedna od naših najboljih takmičarki u fitnesu.

Ona je u klasi naših fitnes lepotica o kojima smo pisali: Bojane Vasiljević, Maje Pavlović, Jelene Vasović...

Ali, nije samo fitnes ono što je čini izuzetnom, već to da radi u beogradskoj policiji, na terenu, gde ima dosta akcije, a sudeći po izgledu, sigurno može da ponese titulu najseksi policajke Srbije.

Ova devojka je dokaz da se sve može, kad se hoće. Iako radi jako naporan posao jer je uglavnom na terenu kao pozornik, ona stiže redovno i da trenira u teretani, spremajući se za velika takmičenja.

- Završila sam policijsku akademiju i i to smer kriminalističko-forenzički, ali trenutno radim kao pozornik - kaže Kristina za Telegraf.

- Posao je dinamičan, lep ali i dosta naporan. Međutim, meni se dopada i radim ga iz ljubavi.

- Još kada sam bila mala, omiljeni filmovi su mi bili Nikita i Lara Kroft, pa sam uvek imala ideju da jednog dana imam nešto zajedničko sa njima - priča Kristina.

- Uspela sam da upišem akademiju 2006. iako sam već bila na psihologiji, ali ljubav prema tom policijskom poslu je pobedila.

-Kolektiv je jako dobar, kolege poštuju mene i moje koleginice i uopšte nema predrasuda prema ženama u policiji ili diskriminacije - objašnjava Kristina i dodaje da je često bila i u akcijama privođenja na ulici.

Ipak, ono što je bitnije je to da Kristina dosta trenira i sprema se za velika takmičenja u fitnesu ove godine. Ali, pre toga ispričala nam je kako se uopšte našla u fitnesu.

- Bilo je to sasvim sličajno. Bavila sam se plesom 12 godina i kada sam upisala akademiju, želela sam da nastavim sa plesom, ali i da probam nešto drugo. A, ujedno, smo imali ispit specijalno fizičko vaspitanje pa sam otišla u teretanu da vežbam - priča Danilovićeva.

- Tamo sam upoznala Sandru Rapajić koja je šampionka u bodifitnesu i ona me je ubedila da treba da probam. Bilo je to 2009. godine. Zamislite koliko je teško bilo da počnem jer sam dolazila iz totalno drugog sveta, iz plesa. Ali, nikad ne reci nikad - objašnjava naša najzgodnija policajka i dodaje:

- I eto od tada sam redovno na treningu i na takmičenjima. Zanimljivo je da su ostale takmičarke u ovom sportu uglavnom iz gimnastike, a ja sam jedina iz plesa, koji nema toliko veze sa sportom.

- Sada treniram u "Ekstrim džimu" i takmičim se za njih. Zadovoljna sam jer imam odlične uslove.

Ona ističe da se ove godine sprema za Evropsko prvenstvo koje će biti u maju, ali da će pre toga izaći na još dva takmičenja.

-Najpre me očekuje Kup Srbije u Beogradu 26. aprila a zatim i Balkansko prvenstvo od 9. do 11. maja u Zaječaru. Nakon toga sledi Evropsko od 12. do 14 maja u Španiji.

- Ja se takmičim u IFBB federaciji, koja je najača na svetu i jedina prepoznata od Ministarstva omladine i sporta, a bila sam i njihov stipendista za 2012. godinu.

- Pre dve godine sam ušla u finale Evropskog prvenstva i zauzela 6. mesto. To je bilo moje prvo veliko takmičenje. Kao i svaki put, i na ovom takmičenju daću sve od sebe da budem bolja – kaže Kristina.

Zanimljvo je da naša seksi policajka ima podršku dečka, koji joj je ujedno i trener i pomaže joj u pripremama.

- Mnogo je važno kad imaš nekog pored sebe ko te razume, i ko zna koliko je odricanja potrebno za ovaj sport.

- Drugi momci vode devojke u bioskop ili šoping, a mi idemo na treninge zajedno ili spremamo hranu specifičnu za ovaj sport – objašnjava za kraj Kristina.

Poželeli smo na kraju našoj fitnes takmičarki puno dobrih rezultata ove godine i zakazali novo viđanje kad osvoji neku medalju.

Pogledajte intervju sa Kristinom Danilović...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA