Udarne vesti u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste sve propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće.

Po visini prosečne neto plate isplaćene u julu na prvom mestu u Srbiji nalazi se Novi Beograd sa isplaćenih 76.466 dinara, na drugom mestu je Surčin sa prosekom od 76.417 dinara i na trećem Kostolac sa zaradama od 71.059 dinara, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku. Više o tome pročitajte OVDE!

Policijska službenica Lidija Takač je veoma popularna na društenim mrežama, a na Instagramuima oko 11.500 pratilaca. Ona svakodnevno svoje pratioce obraduje novom izazovnom fotografijom, a ne zna se da li je više vole u uniformi ili civilu. Priča o njoj je privukla veliku pažnju javnosti, a komentari čitalaca su bili raznovrsni.

Vest da Oliver Dragojević ima rak pluća pogodila je sve koji vole njegovu muziku, a najviše, naravno njegovu porodicu i prijatelje. Međutim, dok svi oko njega tuguju on se trudi da bude pozitivan, pa je tako njegova izjava od pre nekoliko dana naišla na mnoštvo pozitivnih komentara. Više o tome pročitajte OVDE!

Željko Joksimović nastupio je sinoć, u subotu 26. avgusta na jednoj manifestaciji u Beogradu, a podršku mu je dala ni manje ni više nego trudna supruga Jovana Joksimović. U dugoj haljini do poda i japankama, sa svega malo ruža na usnama, Jovana je blistala, vidno srećna i ispunjena, a kako se čini i spremna za porođaj. A kako je izgledala tik pred porođaj, pročitajte OVDE!

Crvena zvezda i Partizan su remizirali u 155. Večitom derbiju, gde nije bilo golova. Videli smo bukvalno dva različita poluvremena. Prvo, koje je ličilo na pravi evropski derbi, sa mnogo tempa, šansama i dobrom igrom, dok je u drugom viđena stara slika, koja je podsetila na neke derbije iz prošlosti, gde bukvalno da nismo videli poštenu šansu.

Samo dve nedelje posle Svetskog prvenstva u Londonu, na kome je ostala bez medalje, a pogotovo zlatne na volšeban način, Ivana Španović spremila je osvetu. Takmičila se na mitingu u Berlinu na kome su učestvovale srebrna sa SP Darija Klišina i bronzana Tiana Bartoleta i pobedila ih. Više o tome pročitajte OVDE!

Navijači Partizana napravili su totalni haos na južnoj tribini stadiona Marakana. Bacali su na stazu stolice, baklje, topovske udare, pa čak i neke patike. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA