Uznemirujuće pismo porodilje iz Srbije: Pregladne bebe ridaju bez prestanka, majke plaču sa njima. Ovo nije porodilište, već logor

Žena koja se, kako kaže, porodila prošle nedelje u Narodnom frontu, podelila je svoje bolno iskustvo i neprospavanu, tešku noć

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jelena Grujic Stevanovic

    27. septembar 2018 | 08:21

    Ja sam se porodila sa prvim pre 18godina,sa drugum pre 15 godina....samnon se u periodu od 4 dana koliko sam provela i sa jednim i drugim detetom nalazilo jos 30-tak zena.I zamislite sve su od prvog dana imale dovoljno mleka...bolele su i njih bradavice,kukale su...ali su znale da nema boljeg i lepseg nacina da nahrane svoje dete....umpamil i ostale gluposti nisu dobre za vasu decu...treba se raspitati malo....lakse jeste...flasicu u ruke i moze da ga cuva ko hoce i hrani...svaka cast ima mozda 2% zena koje nemaju mleko...ali samozivost i netrpljenje je uglavnom razlog nedojenja...ma vi trazite da imate izbor a dete?Da li oni ima pravo na izbor?Ono ce uvek izadrati majcino mleko...ne ipamil,ne kravlje,ovcije,kozije...nego majcino mleko

  • Ja

    26. septembar 2018 | 13:25

    Moja 1. beba sisala od prvog dana pa do 6 meseci samo majcino mleko a posle polako ostalo uz majcino mleko.Sve po preporuci pedijatra.Dete uvek bolesno!!!Druga dva deteta su pila mleko iz flasice(nisam imala mleka),zdravi ,jaki i napredni.Ostavite zene da same odluce a ne da deca gladna zapomazu.Zlotvori!

  • Ana

    25. septembar 2018 | 01:25

    U decembru sam se porodila u NF sa trećim detetom. Uslovi nehumani, čistačice koje vicu na vas, servirka koja tera pacijente da sami nose hranu, sestre koje zahtevaju da 3 sata nakon porođaja sami menjate posteljinu. Ni krvna slika ni pritisak nijednom nisu kontrolisani. Sestra koja je dva dana bila dežurna davala je tako brzo mleko bebama da su sve do jedne bebe u glas vrištale po celu noc od grčeva... Nije stvar u tome da su porodilje razmažene, kao sto pojedini komentarišu, normalno je da se žena nakon porođaja odmori , kako bi mogla da funkcioniše. To nije luksuz već POTREBA! A zašto je ovakva situacija, u gore spomenutom porodilištu, treba pitati nadležne koji su dozvolili da nekada najbolje porodilište u Beogradu bude u ovakvom stanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA