≫ 

Današnji dan ima kosmičku vrednost, dobro pogledajte u datum na kalendaru

Važno je naglasiti da današnji datum obeležava broj osam, koji se u numerologiji vezuje za harizmu i novac, ali i za napredak u životu, a posebno u karijeri

  • 0

Današnji datum mnogima je privukao pažnju, jer se čita identično u spreda i otpozadi. Ipak izgleda da to nije jedini razlog po čemu se ovaj razlikuje od drugih datuma, možda zvuči čudno, ali simetrija brojeva je nešto što u svetu numerologije, pa i matematike, ima kosmičku vrednost.

Indijanski horoskop: Pronađite svoj znak i otkrijte kakvu vam sudbinu predviđa

Današnji datum, 8102018 je se naziva palindromski što znači da se i spreda i otpozadi čita isto. Za početak, važno je naglasiti da današnji datum obeležava broj osam, koji se u numerologiji vezuje za harizmu i novac, ali i za napredak u životu, a posebno u karijeri.

Simetrija brojeva je nešto što u svetu numerologije ima kosmičku vrednost Foto-ilustracija: Foter/lydia_shiningbrightly

- Iako su palindromski datumi u domenu mitova i legendi, mnogi ih tumače i pokušavaju da razjasne šta oni znače. Današnji datum je posebno taličan i srećan jer u sebi ima osmicu, koja je veoma lep broj - ističe astrolog Slobodan Vujović

Međutim, nije samo osmica ono što današnji dan čini posebnim, već i palindromski oblik datuma, koji ima jako značenje. Veruje se da nizovi koji imaju isto značenje čitali se unapred ili unazad imaju veze sa beskonačnošću, ali i sa novim početkom.

Osim toga danas navodno nije dobro početi ništa novo, ali jeste dobro povratiti se na početak nekih stvari koje ste davno započeli, pa zapostavili. Razlog za to je što tovaj datum u suštini predstavlja povratak na početak.

Iako mnogi u ovo ne veruju svakako bi bilo pametno da  pokušaju da donesete odluku da ispravite neke stvari i odradite ih kako treba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA