≫ 

Sa našom Sarom nema šale: Srpska mis turizma toliko precizno udara, da nijedan muškarac ne sme da je iznervira (VIDEO)

Nosi lentu, ali i crni pojas u tekvondou

  • 0

Sara Damnjanović (19) iz Beograda aktuelna je mis turizma Srbije, kao i mis fotogeničnosti i inteneta "Telegrafa". Međutim, pre titula koje su potvdile lepotu, ova devojka je gradila sportsku karijeru, zbog čega danas društvene mreže doslovce gore.

Pojedini video-snimci na Instagramu imaju i skoro milion i po pregleda!

Nemanja je sa 23 godine završio 2 fakulteta, seo Nikoli Tesli u krilo i tako proslavio: Simpatični mladić je možda naslednik velikog naučnika (FOTO) (VIDEO)

Sarine profile odlikuje pre svega spoj ljubavi prema tekvondou, ponosa na titule i prezentovanja vremenske prognoze na portalu "Telegrafa".

Vitka brineta istakla se time što uspeva da iskombinuje sve ovo pojedinačnim objavama. Zato, na primer, možete da vidite u našem studiju elegantnu prezenterku koja nonašalantno šutira loptu koja bi drugima preletela preko glave. Velike su šanse da bi preletela preko ili udarila pravo do blažeg ošamućenja.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

😂⚽️💣❤️ @matejajovanovic @telegraf.rs #taekwondo #kick #martialarts #studio #camera #football #funny #belgrade #serbiaОбјава коју дели WORLD TOURISM QUEEN SERBIA 👑 (@saratkd7) дана

 

Možda je ovaj video zadobio najviše pažnje, sa skoro milion i po pregleda, ali utisak ostavlja već samo naizgled slatka cura u lepršavoj haljinici, kojoj ni štikle ne smetaju da postane opaka i zada još jedan visoki udarac.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Love youuuuu 🎀💗🎀😂 #taekwondo #martialarts #kicks #heels #dress #makeup #love #funny #happy #karate #mma #ufc #boxing #kickboxing #fitnessОбјава коју дели WORLD TOURISM QUEEN SERBIA 👑 (@saratkd7) дана

 

Nju su primetili i hrvatski portali, pa je "Index.hr" objavio vest da je Sara pravi hit, koji pokazuje kako se misica obračunava sa ljigavcima. Oduševljeni su i humorističnim razvojem događaja nakon što zbriše stopalom flašu čokoladnog mleka sa glave "žrtve" kada se mladić, njen brat u neverici hvata za glavu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Ahahahahaha!!! Am i guilty?!?! 😈🔥😂 Sorry brother @strale__1 ❤️ video: @anjatkd #taekwondo #funny #kick #fail #martialarts #bottle #funnyvideos #brotherandsister #home #loveОбјава коју дели WORLD TOURISM QUEEN SERBIA 👑 (@saratkd7) дана

 

Објава коју дели WORLD TOURISM QUEEN SERBIA 👑 (@saratkd7) дана

U riznici medalja čuva evropske i dvostrukog šampiona Balkana. Pa vi dobro razmislite kako se prilazi devojkama i koliko može da zavara prvi utisak.

(M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA