≫ 

Reka Lepenica se jedva nazire ispod pene, ali inspektori tvrde da ne primećuju milione mehurića (VIDEO)

Inspektor je utvrdio da je "tečenje u vodotoku normalno"

  • 12

Korito reke Lepenice u blizini Batočine prekriveno je penom do te mere da se voda ispod nje jedva nazire. Inspektori, čini se, ne vide što i svi ostali, jer su nakon obilaska reke po prijavi zabrinutih građana utvrdili da pene ima u "sasvim maloj količini".

Da li je Lepenica zapenila od muke, hemija, deterdženta za sudove ili nekog još opasnijeg zagađivača nećemo uskoro saznati, jer na vapaje uplašenih građana inspektori zatvaraju oči.

Drum smrti kod Kragujevca: Ovde su lančani sudari i dim na putu česti, a baš na tom mestu je pre 8 godina bio još stravičniji udes (FOTO)

Republička direkcija za vode, odsek u Smederevu, izvršila je vanredni inspekcisjki nadzor na deonici reke Lepenice od uliva u Veliku Moravu do putnog mosta u Batočini. Iako se reka jedva vidi od pene, inspektor je utvrdio da je "tečenje u vodotoku normalno".

Reka Lepenica, Foto: Citalac Telegrafa

- Pena se vidi u sasvim maloj količini - stoji u izveštaju sa inspekcijskog nadzora.

U toku obilaska inspektor je došao do informacija od lokalnih meštana da se Lepenica peni u ranim jutarnjim časovima, oko pet sati.

Izveštaj inspektora, Foto: Čitalac Telegrafa

- Kontrola je izvršena kod mogućih zagađivača i nije utvrđen uzrok pojave pene. U narednom periodu sprovodiće se kontrole do utvrđivanje uzročnika - stoji u dokumentu.

Pena na reci, Foto: Citalac Telegrafa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    19. oktobar 2018 | 07:03

    Posto je sve normalno I sve u redu,natociti PO BOKAL VODE GOSPODI INSPEKTORINA DA POPIJU NA ISKAP U PRISUSTVU NOVINARA I KAMERA! MOZE TAKO?

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    19. oktobar 2018 | 07:14

    A šta je onda mnogo ako je ovo malo pod hitno im uzeti naočare preko socijalnog svima koji ne vide ovo ili ne žele da vide i posmenjjvati gospodu inspektore koja godinama ne rade ništa

  • Ja

    19. oktobar 2018 | 06:28

    Počinioci zagađenja inspektoru tutnu malo evrića i onda se ne može videti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA