≫ 

Trpeo je bolove u čekaonici, a zubar nije hteo da ga primi: Uleteo je u ordinaciju i video da doktor gleda fudbal - osveta je bila brutalna (FOTO)

Dva sata je čekao, a onda je odlučio da uđe u ordinaciju i vidi zbog čega ga dugo niko nije pozvao

  • 39

Nakon incidenta koji se dogodio u Kragujevačkom domu zdravlja, kada doktorka nije želela da primi bolesno dete, na društvenim mrežama brojni korisnici su pisali svoja slična iskustva.

Mi smo pronašli status o jednoj krajnje nesvakidašnjoj priči.

Naime, radi se o muškarcu koji je imao nesnosne bolove zuba. Otišao je zubaru u nadi da će ga on hitno primiti i pregledati.

Međutim, stvari nisu išle očekivanim tokom. Kako je ovaj korisnik napisao, dva sata je čekao, a onda je odlučio da uđe u ordinaciju i vidi zbog čega ga dugo niko nije pozvao.

Zatekao je zubara kako sedi i gleda fudbal. Od ove scene "pao mu je mrak na oči", popeo se na sto i počeo da urnira po televizoru.

Dok je ovo radio, zubaru je samo dodao: "Nakon tv-a, ti si sledeći".

Foto: Facebook

Mnogi su ovaj gest prokomentarisali kao ispravan, jer je stomatolog ispao veoma "bezobrazan, nekulturan" i da je ovo "jedini način funkcionisanja sa takvim ljudima".

Na ovu objavu nastavila su se brojna negativna iskustva iz lekarskih ordinacija, a svi su kao jedini cilj videli fizički obračun sa medicinskim osobljem. 

VIDEO: Šta bi se desilo sa prstom? Pirana pokazala snagu svojih zuba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    20. oktobar 2018 | 11:49

    Udjite u dom zdravlja Zvezdara na zubno protetiku ili ocno.Avetinjski prazni hodnici nigde nikoga a pregled ne mozete da zakazete mesecuma.Kod ocnog vam zakazuje lekar opste prakse i to od 1 do 5 u mesecu.vec tri meseca nema slobodnih termina a hodnici uvek prazni.Jasna poruka da koristite usluge privatnih zubara i oftamologa.

  • Zdjb

    20. oktobar 2018 | 11:43

    Bravo! Svaka cast na hrabrosti.Tako ili slicno treba da reaguju svi pacijenti koji satima cekaju a lekari tracare,piju kafu,smeju se zalosno. A toliko ljudi cekaju na posao.Takve neradnike odmah otpustiti a zaposliti koji hoce da rade.

  • Др

    20. oktobar 2018 | 11:19

    Не оправдавам докторово понашање ,али и пацијентиумеју да буду непријатни, поготово што узимају себи за право да одређују ред хитности!У стоматологији не постоје хитни случајеви, већ само и углавном, запуштени!!!!!Чувају љубоморно распаднуте зубе годинама под изговором да не боли, а када заболи, онда су хитни! Да ли????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA