Humanitarna organizacija 28. Jun u partnerstvu sa Optimal-om donosi besplatne očne operacije

Klinika Optimal je 2016. godine primila nagradu Arch of Europe za kulturu, inovaciju i ekspertize. Njihov tim je 2012. godine bio prvi u Crnoj Gori koji je izveo vitreoretinalnu operaciju

  • 0

Humanitarna organizacija 28. Jun u partnerstvu sa Optimal-om donosi besplatne očne operacije onima kojima je to potrebno.

Oni su se udružili sa oftamološkom klinikom "Optimal" iz Podgorice, te da će ovo partnerstvo doneti besplatne tretmane onima koji su finansijski najugroženiji.

Početak prijava će biti svečano startovan 3. novembra u Podgorici na Četvrtom Stručnom Skupu Oftalmologa Crne Gore u hotelu Podgorica u 12 casova i trajaće do 31.novembra.

Molimo Vas da pošaljete predloge ljudi za koje mislite da ne mogu da priušte operaciju očiju, a imaju izrazitih problema sa vidom na helpserbianfamilies@28jun.org.

Odlučili smo da se udružimo sa ovom klinikom zbog toga što poštuju filantropski rad i zapošljavaju Ruske priznate oftamologe sa poznatog svetskog instituta S.N. Fjodorov za mikrohirurgiju kao i zbog toga što imaju najsavremeniju opremu u regionu.

Generalni Menadžer Optimal-a Anja Zečević je ovom prilikom izjavila:

- Čast nam je da se udružimo sa organizacijom koja je priznata od strane UN-a da bismo zajedno lečili ljude na našoj svetski opremljenoj klinici.

Klinika Optimal je 2016. godine primila nagradu Arch of Europe za kulturu, inovaciju i ekspertize. Njihov tim je 2012. godine bio prvi u Crnoj Gori koji je izveo vitreoretinalnu operaciju.

Organizacija 28. Jun je medjunarodna humanitarna organizacija sa specijalnim konsultativnim statusom pri Ujedinjenim Nacijama, koja je do danas donirala 184 tone humanitarne, medicinske kao i pomoći za vreme nepogoda u vrednosti od preko 6,1 miliona dolara zemljama bivše Jugoslavije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA