Srđan (18) je ušao u autobus za Sentu i nestao: Dve nedelje kasnije našli su ga u Novom Sadu

Mladić je posle susreta sa majkom otišao na stanicu kako bi se vratio kod oca, ali je zbog porodičnih problema odlučio je da se ne vrati u Đalu, pa je autobusom otišao u nepoznatom pravcu

  • 0

Srđan Ivanov (18), mladić iz Đale koji je nestao bez traga i glasa 12. oktobra, pronađen je u Novom Sadu. Nestanak mladića pre tačno dve nedelje prijavila je njegova porodica.

Nakon kratkog susreta sa majkom koja živi u selu Iđoš, osamnaestogodišnjak je sa autobuske stanice krenuo ka Senti kako bi stigao u Đalu, mestu gde živi sa ocem.

Srđan Ivanov, Foto: privatna arhiva

Od toga dana, za Srđanom se gubi svaki trag. Porodica i prijatelji su preko fondacije "Tijana Jurić" pokušavali da pronađu mladića. Konačno nakon dve nedelje mladić je pronađen u Novom Sadu.

PORODIČNI PROBLEMI?

Motivi nestanka osamnaestogodišnjaka još uvek nisu poznati. Kako tvrdi izvor blizak istrazi, mladić je nakon susreta sa majkom otišao na stanicu kako bi se vratio kod oca, ali kako se pretpostavlja, zbog porodičnih problema odlučio je da se ne vrati u Đalu, te je autobusom otišao u nepoznatom pravcu.

Detalji ovog slučaja biće poznati nakon istrage.

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA