≫ 

Jedem na špric, ovo baš i nije neki život, ali sada mogu da zagrlim ćerke i sve koje volim: Dirljiva poruka novinarke Sandre Dende iz bolnice

Sandra Denda teško je povređena letos u saobraćajnoj nezgodi

  • 4

Život Sandre Dende letos se na trenutak zaustavio - u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovina ona je završila sa smrskanim licem i u komi. Sada ponovo može da zagrli voljene, a posebno je zahvalna kolegama koji je ne uskraćuju za iznenađenja u najtežim danima.

Ona se, tim povodom, obratila na fejsbuku i svima njima se zahvalila.

Printskrin: Fejsbuk

- Dva i po meseca prolazim kroz pakao! Hvala Bogu, spasio mi je život, dao mi je drugu šansu... dozvolio mi je da ponovo zagrlim svoje ćerke i sve koje volim, udahnem vazduh, živim... Ovo sad baš i nije neki život zapravo... Jedem na špric, gotovo ništa ne mogu da uradim sama, u bolnici sam mesecima, a tek mi predstoje borbe, teški bolnički dani... Nije lako, ali današnji gest mojih kolega mi je dao dodatnu snagu i pokazao da će pravi život jednom ipak da se vrati... Do tada, čekam nove operacije, borim se iz dana u dan, strepim hoću li imati mogućnosti da odem na operaciju koja mi predstoji, ali zahvalna sam što sam dobila šansu da se borim... Želim da se izborim, stanem ponovo na svoje noge kako bih pomogla porodici i da bih se zahvalila na pravi način onima koji su sada uz mene. Beskrajno hvala mojim kolegama! ❤ - napisala je Denda na fejsbuku.

VIDEO: Oglasila se Kija nakon operacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola ch

    8. novembar 2018 | 09:17

    Neka ti bog da snage da sve izdrzis, i da ti sve dobro prode sa operacijama. Ziva i zdrava bila svojoj deci i porodici.

  • Da znas

    8. novembar 2018 | 09:33

    Doktori urade sve sto je u njihovoj moci a ostalo je sve u bozjim rukama. Ono kad cujes ili procitas da se čuda desavaju kad niko ne veruje u ishod...e to je Bog

  • CMB

    8. novembar 2018 | 09:11

    Ne volim ove sto se zahvaljuju bogu, prijateljima, podrsci, fanovima, ma svima zivima osim doktorima koji su im spasili zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA