≫ 

Po ceni jedne vile možete kupiti 400 vikendica: Pronašli smo najskuplje i najpovoljnije nekretnine u Beogradu, zavirite u njih (FOTO)

Beograd je grad za svačiji džep. Koja od ovih kuća odgovara vašem?

  • 12

Najskuplja oglašena nekretnina u prestonici trenutno košta preko 2.000.000 evra. Za te pare može se kupiti pet stanova u Beogradu na vodi ili  čak 400 vikendica na Paliluli, gde se u ovom momentu mogu naći najjeftinije kuće u gradu.

Oni koji žele da imaju svoj krov pod beogradskim nebom, vrlo dobro znaju da je ovo grad za svačiji džep. U njemu ima mesta i koji ne priznaju dom bez bazene, teretane i sopstvenog spa centra, ali i za one koji moraju da se zadovolje mnogo skromnijim uslovima.

Trenutno najskuplja nekretnina u "Halo oglasima" jeste vila od 1.500 kvadrata na Retenziji. Verovatno su je mogućnost za 10 odvojenih stanova, ogromna garaža, lična teretana i SPA centar učinili da bude paprenija od lepotica sa Senjaka i Dedinja. Ko je kupi, moći će da bira koji deo grada želi da gleda sa nekoliko prostranih terasa, ali i da to zadovljstvo plati 2.350.000 evra.

Jedna od najskupljih vila u gradu Foto: Halo oglasi

Za "samo" pola miliona manje nudi se vila na Senjaku. Preko pet soba u novogradnji, ali i kaminom koji im daje klasični šarm, posedovaće onaj ko na strani ima 1.800.000 evra. Elitni deo grada nikako ne može biti za džabe.

Zavirite u domove elitnog dela grada Foto: Halo oglasi

Zato ni bela vila u Užičkoj ulici, verovatno najpoznatijoj u gradu, na četiri sprata i sa dvorištem toliko velikim da u njega može stati olimpijski bazen, ne može da košta mnogo manje. Preko 1.000 kvadrata spolja poseduje elegantan izgled, dok unutra može da bude šta god njen vlasnik želi.

Luksuz u Užičkoj Foto: Halo oglasi

Povoljnijom od susetke na Senjaku čini je upravo mogućnost da njenu unutrašnjost budući gazda sredi po svojoj želji. Za 1.690.000 evra neki beogradski bogataš ili bogatašica ovde će kupiti prestiž i privatnost.

Za nešto više od miliona evra jedna do druge na Bežanijskoj kosi se mogu naći dve kuće u novogradnji. Kamin, hrastov parket, stolarija od punog drveta daju karakter donjem nivou, dok gornje stanove odlikuje moderniji izged. Deo ponude su i letnja kuhinja, vešernica, ogromna garaža...

Osunčana Bežanijska kosa Foto: Halo oglasi

Da li se slažete da ovaj stan na Čuburi ipak oduzima dah više nego sve vile na Dedinju, Senjaku, Kosi? Vračarski salonac sa predivnom belom kuhinjom iz koje se pruža pogled na pola grada, open-konceptom i crno-belim mermernim pločicama koje produbljuju prostor, koštaju čak 950.000 evra.

Elitni stan na Čuburi Foto: Halo oglasi

Naravno da onaj ko ima ovolike pare mora da ima i ormar veličine garsonjere, posebno kupatilo uz svaku sobu, najmoderniji lift, pogled i privatnost u isto vreme. Ipak pričamo o luksuzu.

Pričamo o luksuzu Foto: Halo oglasi

Ako vam se ove cene ne čine kao prevelike, imajte na umu da se stanovi u Beogradu na vodi od oko 100 kvadrata cene oko 400.000 evra, dok je salonac u Knez Mihailovoj, sa antreom, devojačkom sobom i mermernim ulazom, oglašen za 240.000 evra.

MANJE PARA, VIŠE MIRA

Na potpunoj drugoj strani platežne mogućnosti stoje nekretnine na obodu grada. One ne prodaju luksuz, ali kao kontrast nude mir i tišinu

Najpovoljnija nepokretnost u Beogradu trenutno je vikendica na Beloj steni od 48 kvadrata. I iako je jeftina, ova kućica nije da nije "elitna", s obzirom da (umesto bazena) ipak daje blizinu Dunava i odličan pogled. Tri sobe, kuhinja, terasa i dvorište cene se za svega 5.900 evra.

Mala, ali pored Dunava Foto: Halo oglasi

Montažna kuća okružena zelenilom u Sopotu i fantastičnim pogledom duplo je skuplja - 12.200 evra. Na placu ima visokih stabala četinara, hrastova, breza, ukrasnog zelenila i voća, te su privatnost i spokoj zagarantovani za relativno male pare.

Mir, zelenilo i predivan pogled Foto: Halo oglasi

Kada su stanovi u pitanju, najjeftiniji je onaj u Grockoj od 28 kvadrata. Za 19.000 evra ne dobija se mnogo, ali dobija se novo.

Jedan od napovoljnijih stanova u gradu Foto: Halo oglasi

Skuplja od njega, takođe u Sopotu, jeste kuća od 20.000 evra. Proteže se na čak tri nivoa i ima ogromno dvorište, ali na cenu mora da se doda i završetak unutrašnjih radova.

Ogromno dvorište i povelika kuća Foto: Halo oglasi

Sasvim pristojna i renovirana jednoiposobna kuća može se pazariti za 22.000 evra. Čak je smeštena relativno blizu centra Beograda - u Marinkovoj bari. 

Kućica nedaleko od šireg centra grada Foto: Halo oglasi

U kojoj od ovih nekretnina biste najradije živeli? U miru i zelenilu ili u gradskoj, luksuznoj vrevi? Pišite nam u komentarima.

VIDEO: Ovako izgleda kuća koju je Tošić kupio Karleuši

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    8. novembar 2018 | 16:41

    Ja u Djurincima ne bih dala moju vikendicu, nizakakve pare. Mir, tisina, suma, cist vazduh. Na brdu. Vidim ceo Kosmaj i Sopot, a kada je vedro Barajevo i okolna sela. Najlepsi zalazak sunca, a izjutra srne, zecevi, fazani. Autobus blizu, ispod brda, a opet tako daleko jer se nista ne cuje, samo se iz daljine cuju sirene voza koji prolazi. Najlepse je nocu. Sa moga prozora i balkona gledam prelepi odsjaj osvetljenog udaljenog grada Sopota i Mledenovca. Jednom recju prelepo.

  • 😇

    8. novembar 2018 | 17:55

    Svakom svoje selo najtoplije prija a moje je selo cela SRBIJA. Najlepsa zemlja seljaka na brdovitom Balkanu. Mnogo je volim a i sve moje Srbe

  • Va

    8. novembar 2018 | 16:12

    Cene prava sitnica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA