≫ 

Bolesni u Subotici do doktora mogu samo na kolenima, bukvalno! (FOTO)

Da ozdrave mogu samo oni koji redovno rade čučnjeve

  • 2

Sudeći po fotografiji koju je jedan stanovnik Subotice podelio na društvenim mrežama, u bolnici u ovom gradu pojedini šalteri su toliko niski da ozdraviti možete samo - na kolenima.

- Ovo sam danas slikao. Šalteri bolničkih ambulanti su postavljeni toliko nisko, da se pacijenti moraju ponizno klanjati se*onji od nadrkanog medicinskog tehničara kao pred sultanom, a koji je još dodatno oblepio stakleni deo nekakvim papirima, da ga niko ne vidi, pa ne možeš ni da mu čitaš sa usana - napisao je korisnik i dodao kako je njemu lično šalter na visini polovine butine, a visok je 1.76 metra.

- Zamislite dvometraša koji dođe pred taj šalter! Taj mora da klekne i da se sagne - naglasio je on.

Preniski šalteri neke su rastužili, druge naterali da se hvataju za glavu, a trećima podstakli smisao za humor.

- To je sramota. A ne čudi me, sve je to napravila Marija Terezija i njeni sledbenici, a to je bilo tako davno, u to vreme su i ljudi bili mnogo niži - napisala je jedna Tanja.

- Sve sam videla svojim očima kada sam sa pokojnom mamom češće posećivala subotičku bolnicu. Nije na svakom odeljenju tako, ali još uvek ima ovakvih šaltera! - dodala je Margita.

Većina se ipak složila u jednom - teško da se za ovaj arhitektonski bizar može kriviti medicinsko osoblje, koje je tu da brine o zdravlju pacijenata, a ne da projektuje bolnicu.

Da li ovakvih šaltera ili nekih drugih nezgodnih rešenja ima i u zdravstvenim ustanovama u vašem mestu? Javite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    16. novembar 2018 | 14:51

    Stojeci obavljas razgovor ,otvor sluzi da proturis dokumentaciju a ne da turas glavu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA