≫ 

Neviđeni sudar dva vozila Hitne pomoći: Krenuli da spasu povređene u nesreći, pa i sami napravili još jednu (VIDEO)

Udes se dogodio u Novom Pazaru

  • 7

Stravičan snimak sudara dva vozila Hitne pomoći u Novom Pazaru preplavio je poslednjih dana društvene mreže. Na njemu se vidi kako ambulantno vozilo usporava, pomera se s puta, a potom skreće levo. Odmah za njim jurilo je i drugo vozilo čiji vozač nije očekivao skretanje i nije uspeo na vreme da zakoči, nakon čega je usledio udar.

Nesreća se desila u četvrtak oko ponoći, kada je Hitna pomoć sa dva vozila krenula na intervenciju u selo Selakovac gde se u blizini jedne pumpe dogodio težak sudar automobila i cisterne koja je prevozila gorivo.

Ova nesvakidašnja nesreća se, zapravo, dogodila zbog nesporazuma. Vozač prvog vozila mislio je da se nesreća desila na obližnjoj pumpi zbog čega je skretao levo, dok je vozač za njim bio ubeđen da se udes desio na sledećoj pumpi.

U Hitnoj pomoći uveravali su da njihovi vozači nisu zakazali, da nema govora o neprofesionalnosti. Lekare i tehničare pogodile su kritike, jer se sve desilo u brzini i želji da se što pre pomogne povređenima, što je na kraju i učinjeno.

Uprkos stresu koji su doživeli, oni su uspešno zbrinuli vozača automobila D. Z. (29) koji se zakucao u cisternu. Privatnim automobilom oni su ga prebacili do bolnice i spasli mu život.

Lekari novopazarske Hitne pomoći, inače, ne pamte ovakav incident.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rusid

    17. novembar 2018 | 10:59

    Siguran sam da hitna pomoc N.Pazara ima najbolje vozace u regionu jer ih svakodnevno vidjamo u poslu.Greske su uvek moguce.A do greske je verovatno doslo zbog njihove prevelike zelje da spasu nekoga.Veliki pozdrav za sve njih i halal im bilo.Nek su nam zivi i zdravi.

  • Dobronameran

    17. novembar 2018 | 12:31

    Postovani lekari i tehnicari, u Vasem interesu je da iz bezbedonosnih razloga na pozive idete taksijem. Ova dvojica takozvanih vozaca veoma profesionalno polupase dva preko potrebna vozila. Vi takav slucaj ne pamtite zato sto se nikada i nigde nije ni desio.

  • Nesa

    17. novembar 2018 | 11:27

    NESRECA U NESRECI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA