≫ 

Preslatki beogradski prasići skaču od sreće: Dobili su čist i suv dom, pa se od zadovoljstva sudaraju i guraju njuške pod seno (VIDEO)

Ne znaju šta pre da rade, pa se naizmenično vrte i skaču

  • 12

Da svinja nije jedna od najprljavijih životinja, kako je ljudi nazivaju, pokazao je neverovatan video-snimak prasića iz Batajnice koji skaču od sreće, jer im je u oboru zamenjena slama. Desetak "mališana" trči, skače, vrti se u oboru i tako iskazuje zadovoljstvo što im je "dom" čist, suv, prijatan.

Preslatka igra prasića izazvala je veliku pažnju ljudi. Veći broj onih koji su videli video-snimak na Fejsbuk stranici Dobra zemlja oduševljeni su "mališanima" koji od sreće nisu "znali šta da rade".

Pored skakanja i vrtenja prasići su na svakih nekoliko sekundi zabijali njuške u seno, kao da ne veruju da im je obor čist.

Njihova neverovatna sreća pokazuje da je i njima bitno da im mesto gde žive bude uredno i prijatno.

Nakon ovog snimka i njihove sreće jer se ne igraju i rastu u prljavom, postavlja se pitanje - da li je svinja prljava životinja ili joj čovek ne obezbeđuje da bude čista?

VIDEO: Najezda prasića na Beograd: Jure slobodno među zgradama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA