Sneg padao celu noć, a danas će biti i ledene kiše: Veoma hladno u celoj Srbiji

U Beogradu će u toku jutra i dela prepodneva biti oblačno

  • 2

U Srbiji će u toku jutra i dela prepodneva biti oblačno i veoma hladno sa susnežicom i snegom. Tokom dana očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. U toku večeri i noći sa jugozapada se očekuje novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom, a ponegde će kiša lediti pri tlu.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -1 do 2°C, maksimalna dnevna od 2 do 6°C.

Vreme u Srbiji Printskrin: weather2umbrella.com

U Beogradu će u toku jutra i dela prepodneva biti oblačno i veoma hladno sa susnežicom i snegom. Tokom dana očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. U toku večeri i noći očekuje se novo naoblačenje sa kišom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar.

Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 4°C.

Vreme u Beogradu Printskrin: weather2umbrella.com

SRBIJA NAREDNIH DANA

U utorak se u Srbiji očekuje oblačno vreme, sa kišom, uz umeren, jugozapadni vetar. Temperatura će se kretati od 1° C do 6° C. U sredu će biti slično vreme. Duvaće slab, južni vetar. Minimalna temperatura 4° C, maksimalna dnevna 5° C.

U četvrtak će u Srbiji, kako se očekuje, biti oblačno i suvo uz slab jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 4° C, maksimalna dnevna 8° C. U petak pretežno sunčano. Duvaće slab, jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 2° C, maksimalna dnevna 9° C.

Vreme u Srbiji za naredna tri dana Printskrin: weather2umbrella.com

BEOGRAD 

U Beogradu u utorak i sredu oblačno i veoma hladno sa kišom. Maksimalna temperatura do 6°C. U utorak će duvati jaka i olujna košava. U četvrtak i petak suvo i malo toplije, maksimalna temperatura do 9°C.

VREME U EVROPI

Danas se očekuje oblačno vreme sa kišom, susnežicom i snegom na jugoistoku Evrope i u oblasti Crnog mora, dok se pljuskovi sa grmljavinom očekuju na Mediteranu. Obilne padavine očekuju se na zapadnom Mediteranu. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije će biti na severu i istoku Evrope, temperatura oko 0°C, a najtoplije na jugu Grčke sa temperaturom ponegde i preko 20°C.

Vreme u Evropi Printskrin: weather2umbrella.com

Na Balkanskom poluostrvu umereno do potpuno oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Tokom dana prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Krajem dana i tokom noći sa Jadrana i jugozapada novo jače naoblačenje sa padavinama. Maksimalna temperatura od 1 do 9°C, u primorskim predelima do 15°C, a na jugu Grčke ponegde i preko 20°C.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alekandar VA

    19. novembar 2018 | 09:49

    Evo ja vozim BG-Niš pravim pauzu na pumpi put je malo vlazan ali ok sve normalno bez dramaturgije molim

  • Nemanja

    29. novembar 2018 | 07:58

    A gde , je padao sneg celu noc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA