≫ 

Dušo draga, pevaj anđelima i smej se sa njima: Preminula Dragana Antić (14)

Dragana je dugo vodila bitku protiv teške bolesti i preminula je danas u jutarnjim satima

  • 34

Dragana Antić, 14-godišnja devojčica koja je dugo vodila bitku protiv teške bolesti, tumora na mozgu, nažalost preminula je danas u jutarnjim satima.

Ona je bila lečena sa više od 30 radio i hemioterapija. Imala je tri velike operacije, a poslednja je bila najteža, jer posle nje nije mogla ni da jede ni da priča.

Novac za oporavak i nastavak lečenja, Draganini roditelji su prikupili putem Fondacije "Budi human". Oni su uspeli da sakupe 213.165 evra, dovoljno da pokrije troškove Draganine operacije u Parizu.

Početkom novembra ona je otišla u francusku prestonicu, ali uprkos brzom prikupljanju sredstava, kao i velikoj podršci koja je dolazila sa svih strana, Draganu je teška bolest pobedila.

- Dušo draga, pevaj anđelima i smej se sa njima - glasila je samo jedna od poruka na društvenim mrežama kojom su se prijatelji oprostili od Dragane.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Majka i beba svakodnevno vode bitku s retkom bolešću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gost

    19. novembar 2018 | 21:54

    Tuzno, pretuzno...

  • Alex

    19. novembar 2018 | 21:50

    Nek ti je laka crna zemlja,andjele! Pocivaj u miru!😔

  • Dusica

    19. novembar 2018 | 23:23

    E zivote....tuga i bol do neba.Nema se sta reci,od ovakvih stvari covek samo da zanemi a roditeljima i najblizima utehe nema.Tek je trebala da zivi zivot.Mirno spavaj andjele.Roditeljima iskreno saucesce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA