≫ 

I dalje traje agonija u Boru zbog mladića koji je nestao pre 13 dana: Porodica očajna, nisu znali za Nemanjin problem sa zakonom (VIDEO)

Samo ne daj Bože da je umro. Najgore...da nije to meni... - jedva suzdržava suze uplakani otac

  • 1

Porodica Nemanje Celera (30), mladića iz okoline Bora o kome se ništa ne zna već 13 dana, kaže da ništa nije ukazivalo da će on otići od kuće. 

Iako se sumnja da je mladić zapravo pobegao od kuće, jer ga Tužilaštvo traži zbog polnog uznemiravanja maloletnice, njegovi ponavljaju da se mladić ponašao sasvim normalno tog 9. novembra, piše Zamedia.

- Potpuno se normalno ponašao dana kada je nestalo i nismo mogli ni da slutimo da se neće vratiti kući. Taj dan je bila penzija. Kad sam se vratio iz banke, pitao me je da li sam sve uplatio. Jesam, telefon i dug koji sam imao u selu. Samo ne daj Bože da je umro. Najgore...da nije to meni... - jedva suzdržava suze njegov otac Kristof.

Nedugo nakon tog razgovora najmlađi sin mi je rekao da ne može da nađe Nemanju. Otada počinje njihova agonija.

- Ništa nije rekao nikome. Ne znamo ništa, gde je otišao, šta radi - rekli su Nemanjina braća Mališa i Kristijan Celer.

Nestao je pre 13 dana Foto: Facebook/Nemanja Celer

Oni su dodali da je Nemanja duhovit momak i da se bavi biciklizmom. Međutim tog dana je svog dvotočkaša ostavio kod kuće.

DEVOJKA GA PRIJAVILA ZA UZNEMIRAVANJE

Za nestalim mladićem borska policija traga zbog prijavljenog nestanka, ali i zbog toga što se nije pojavio na saslušanju u tužilaštvu koje je trebalo da se održi 10. novembra.

Naime, ubrzo se ispostavilo da je Celer navodno 20. oktobra uznemiravao tinejdžerku. On ju je navodno  u parku dodirivao po nogama. zbog čega ga je ona prijavila. Policija ga je privela u Brestovcu, uzela izjavu i po nalogu tužilaštva napisala krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Nekoliko dana kasnije on je nestao.

 

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/Zamedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    24. novembar 2018 | 17:51

    kada osoba prestaje da bude mladic u srbiji? koliko godina ? 50 ? 40 ? koje su to godine ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA