Misterija nestanka bračnog para iz Aleksandrova: Svetlani i Draganu trag se izgubio u nekoliko dana razmaka, a na autu im je ispuštena guma

Bračni par Zolnajić zvanično se vodi nestalim od utorka, od tada bliža porodica, uključujući i troje dece, nije imala kontakt sa njima

  • 1

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice od utorka, 20. novembra, prepodne zvanično se vodi kao nestao, dok je njegova supruga Svetlana Zolnajić (46) nestala u petak popodne, 16. novembra.

Oboje su živeli u porodičnoj kući u Aleksandrovu, odakle im se gubi svaki trag. Dragan i Svetlana imaju troje punoletne dece, već nedelju dana niko ne može da stupi u kontakt sa Svetlanom, od pre par dana ni sa Draganom.

Zoran je visok 176 centimetara i težak 100 kilograma, a Svetlana 172 centimetara i teška 69 kilograma.

Porodica je informacije o nestanku podelila uz molbu da podele njihovu objavu i jave bilo kakvu informaciju, a Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i Registra nestalih lica u Srbiji, objavio je je podatke o nestalim Subotičanima na sajtu registra.

Svetlana Zolnajić Foto: Privatna arhiva
Dragan Zolnajić Foto: Privatna arhiva

Jurić inače poznaje nestalog Dragana Zolnajića i razgovarao je sa porodicom.

- Deci je nestanak roditelja jako teško pao, razgovarao sam sa porodicom. Treba svi da se uključimo i pomognemo. Svaka informacija je bitna i ako nešto znaju, molim sve građane da obaveste policiju - apeluje Igor Jurić.

O nestanku je obaveštena subotička policija, koja nam je saopštila da se čine sve neophodne radnje u okviru svojih nadležnosti kako bi utvrdili šta se desilo sa bračnim parom iz Aleksandrova.

Porodica Zolnajić i prijatelji mole sve građane koji možda prepoznaju ove dve osobe i/ili imaju više informacija gde se oni nalaze, da jave najbližoj policijskoj stanici u Subotici, na broj 192 ili pozovu 060/6-11-22-11 (Duško), odnosno 064/92-38-333 (Mario).

Tok dešavanja:

- Snežana je nestala 16. novembra, Dragan 20. novembra

- Policiji prijavljen nestanak 20. novembra

- U Aleksandrovu je 24. novembra pronađen automobil koji je Dragan koristio, a u vlasništvu je njegovog brata Dušana. Na automobilu je bila ispuštena jedna guma, ali kako nam je rečeno nije probušena. Policija je obavila uviđaj i prenela vozilo na dalje veštačenje.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/Subotica.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naki

    24. novembar 2018 | 18:42

    Ne verujem baš da su hteli da se poigraju sa porodicom i da su svojevoljno nestali...samo da nije ono najgore,dosta nam je loših vesti😞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA