Jaka poruka Bogoljuba Karića za kraj godine: Imamo razloga sa veselje, a evo i zašto

BK Grupa nalazi se među kompanijama sa najvećim ekonomskim razvojem, istakao je on

  • 7
Bogoljub Karić Foto: Milena Đorđević

Kraj godine je period za sumiranje rezultata koje smo postigli, pa se tako i Bogoljub Karić, vlasnik BK Grupe, pohvalio uspesima svoje kompanije

-  Došao je kraj godine, učestvovao sam na mnogim međunarodnim ekonomskim forumima, svi govore o ekonomskoj krizi. Tačno je da su političari svojim neznanjem i mnoge evropske bogate države osiromašili, a da ne govorim o kompanijama.

Za to vreme Kina i Rusija prave džinovski razvoj zauzimaju prvo mesto ekonomske snage na svetu. Sve zavisi od domaćina. Tako se i naša BK grupa nalazi među kompanijama sa najvećim ekonomskim razvojem - napisao je Karić. On je dodao da se u svim državama gde njegova kompanija posluje organizuju proslave, jer ima razloga za veselje. Evo šta je još poručio u postu na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roko

    9. decembar 2018 | 21:14

    Svaka cast za uspeh...a prekini vise da nam nabijas na nos kako si ti tamo negde zaradio. Vratio si se da nam svima kazes da volis svoju zenu i neukusno se ljubakas sa njom! Ako si stvarno patriota onda ulozi u Srbiji nesto, kupi neku fabriku i pocni nesto. Pa onda se hvali na sva zvona. Imaces tada apsolutno pravo.

  • Sasa

    9. decembar 2018 | 21:36

    Samo nam ti fališ, sve drugo imamo.

  • Siribuco

    9. decembar 2018 | 22:32

    Veseli se o svom trosku, kao i mnogi, nemoj o tudjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA