≫ 

Pred nama je oblačan i kišan dan: Samo će u jednom delu zemlje sve vreme sijati sunce

Nova nedelja počinje sa nižim temperaturama

  • 0

Na severu Srbije danas će biti pretežno sunčano vreme, u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, a na planinama sa snegom.

Od sredine dana doći će do postepenog razvedravanja u zapadnim i centralnim krajevima. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. U severnim, centralnim i istočnim predelima povremeno i jak, uveče u slabljenju.

Tokom noći, susnežica i sneg mogući su u nižim predelima južne i juogistočne Srbije. Najniža temperatura od nula do 5 stepeni, najviša od 4 do 9 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu jutro kišovito Foto: Pixabay/paisa_38/Ilustracija

U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom, a od sredine dana doći će do razvedravanja. Vetar će biti umeren, povremeno jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura oko 5 C, najviša oko 9 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do kraja perioda u Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno, malo hladnije, ponegde sa slabom susnežicom i snegom. Više padavina očekuje se u planinskim predelima.

Novi Sad Printskrin: RHMZ
Zlatibor Printskrin: RHMZ
Priština Printskrin: RHMZ
Kragujevac Printskrin: RHMZ
Beograd Printskrin: RHMZ
Niš Printskrin: RHMZ

VIDEO: Šta bi vaša žena uradila kada bi vas zatekla kako perete kosu na kiši?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA