≫ 

Spremite se za hladnije vreme: Ponegde i kiša, susnežica i sneg

Sledi nam blago zahlađenje

  • 0

U Srbiji danas promenljivo oblačno i hladnije, ponegde sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak. Minimalna temperatura od -1 do 3 stepeni, maksimalna dnevna od 3 do 7 stepena.

Na planinama će biti hladnije, pa je tako na Kopaoniku minimalna prognozirana temperatura čak -9, a maksimalna -6 stepeni. Na Zlatiboru će minimalna temperatura biti -3, a maksimalna 1 stepen.

U Beogradu promenljivo oblačno i hladnije, u toku večeri sa slabim snegom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 1, a maksimalna dnevna 5 stepeni.

Printskrin: RHMZ

U Srbiji narednih dana promenljivo oblačno i uglavnom suvo, ponegde sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom. Maksimalna temperatura uvećini predela biće od 3 do 7 stepeni.

Printskrin: RHMZ

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno i uglavnom suvo, tokom pojedinih dana uz uslove za slabu kišu, susnežicu i sneg. Maksimalna temperatura biće uglavnom oko 5 stepeni.

Printskrin: RHMZ

BIOPROGNOZA POVOLJNA, ALI PAŽLJIVO ZA VOLANOM

Očekuju se relativno povoljne biometeorološke prilike za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom. Kod osetljivih osoba su mogući reumatski bolovi i neraspoloženje. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje opreznost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA