Rat na Tviteru! Trifunović: Ti si jedna lažljiva fuksa! Vučićević: Nadam se da ću se uskoro sresti sa njim i dati mu jednu opomenu u vidu šamara

Bukti rat i na tviteru i na televiziji

  • 73

Snimak izveštaja televizije Studio B sa protesta 8. decembra u centru Beograda zapalio je društvene mreže.

Teške reči kao paljbu neprestano razmenjuju glavna i odgovorna urednica "Studija B" Ivana Vučićević preko televizije i glumac Sergej Trifunović preko tvitera.

- Auu... pa vidi ovako plavojko: obzirom da me niste zvali a lažete bezočno da jeste, ja bih pre rekao da si ti jedna lažljiva fuksa nego što sam ja kukavica. No evo za svaki slučaj: 060... Rado ću doći da vam se na*ebem milosne majke - pisao je Sergej Trifunović.

Printskrin: HRT1

Sergej je nastavio: "I pozovite ovog mešanca hijene i francuskog buldoga, doneću povodac i kosku. I lopticu sa gazdinim likom".

A onda je Vučićevićeva počela da preti šamarima.

- On je propali glumac i narkoman, on ne može da se nazove glumcem, on je propali narkoman, alkoholičar i nadam se da ću se uskoro sresti sa njim i dati mu jednu opomenu u vidu šamara. Naziva fuksom mene koja sam majka i ponižava i mene i sve ostale žene. To neću da dozvolim da tako naziva bilo koju ženu u Srbiji - rekla je Ivana Vučićević.

Printskrin: Studio B

Trifunović je, međutim, nastavio po svom.

- "Nisam ja fuksa, ja sam majka!" Zavapi plavojka sa Studija B, na Pinku. Lepo. Ali toga si trebala da budeš svesna pre nego si otvorila usta da lažeš bezočno kao fuksa - odvratio je Trifunović.

Po svemu sudeći, rafali će se nastaviti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    12. decembar 2018 | 00:38

    Ta Ivana da je neka dama ne bi pretila. Narocito ne fizickim nasiljem-samarima. A Sergej ko Sergej bez dlake na jeziku.

  • Lena

    11. decembar 2018 | 22:29

    Bravo Ivana na hrabrosti i izjavi koju je čula cela Srbija.A Trifunovića treba da je sramota.

  • violeta

    11. decembar 2018 | 22:35

    Gde su danas džentlmeni,da li su ih ugušile društvene mreže? Ovo je bilo jako nisko i bezobrazno ponašanje čoveka koji je pre svega glumac koji se obraća ženi, majci,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA