≫ 

Miloslav nije mogao da nađe posao, a onda mu je sinula ideja - zadovoljavaće žene: Tarifa je po dogovoru, a seks samo ako mora

Kada smo videli oglas, u prvi mah smo pomislili da je šala

  • 14

Miloslav je dugo bio u potrazi za poslom, ali kada je shvatio da neće naći ono što njemu odgovora, jer su uslovi rada bili neprihvatljivi, odlučio je da se oproba u nečemu novom - glumiće momka ženama za novac.

Kada smo videli oglas, u prvi mah smo pomislili da je šala i javili se ovom dečku.

- Nije šala, stvarno sam odlučio da probam ovo, jer trenutno nigde ne mogu naći drugi posao. Nikada to nisam radio, ali pokušaću - rekao nam je.

Kako kaže, čuo je pre nekoliko godina da postoje agencije koje se time bave profesionalno, pa je odlučio da proba "amaterski" i logično za manje novca.

- Za razliku od agencija koje skupo naplaćuju usluge, ja po dogovoru naplaćujem. Izlazim u susret, pa na kojoj se ceni nađemo - objasnio je Miloslav.

Foto: Facebook/Posao Novi Sad

Još uvek ozbiljne ponude nije imao, ali se nada da će se to promeniti, jer mu je novac zaista potreban, a i ne smatra da je nemoguće zaraditi od ovog posla.

Rekao nam je da se uglavnom devojke šale, zapitkuju ga svašta, a pretpostavlja da je to jer ne veruju previše ozbiljnost njegovog oglasa.

Kada smo se dotakli seksa za novac, rekao je da bi i to radio.

Foto: Facebook/Posao Novi Sad

- Seks samo ako mora, ali inače ne, a to bi onda i druga cene bila, skuplja. Između 20 i 50 evra - precizirao nam je šta se tačno od njega može očekivati.

Događaji na kojima bi glumio momka ili verenika bila bi uglavnom porodična okupljanja, jer kaže misli da za "pozorište nije potreban dečko, tamo te niko ne zapitkuje".

Od žena ne traži nikakve specijalne prohteve, ni da imaju kola, ni da ima ručak, samo da isplate dogovorenu cifru, koja bi otprilike bila oko 1000 dinara za nekoliko sati.

Foto: Facebook/Posao Novi Sad

- Nemam radno vreme, tako da mi je svejedno, samo bih voleo da se poštuju unapred utvrđena pravila - rekao je Miloslav.

Na kraju razgovora poželili smo mu sreću za procvat "biznisa", a on se ljubazno zahvalio i kazao da je ipak bolje raditi bilo šta nego sedeti kod kuće.

VIDEO Ispovest frizera koji je zadovoljavao žene: Nije ih bilo 60, već mnogo više

(S. Čenad - s.cenad@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA