≫ 

Pomahnitao Nišlija jurio taksistu sekiricom jer nije hteo da napravi prekršaj. Oteli mu oružje, ali je pesnicama završio započeto!

Intervenisala je Hitna pomoć koja je ustanovila da je taksista zadobio samo lakše povrede

  • 3

Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv muškarca (22) zbog nasilničkog ponašanja, jer je tukao taksistu koji je odbio da zbog njega krši saobraćajne propise.

Kako saznajemo, taksista je napadnut u sredu oko 19 sati u ulici Dimitrija Tucovića u blizini niške Železničke stanice.

Dvadesetdvogodišnjak je sa jednom ženom ušao u taksi i zatražio vožnju, ali je od vozača zahtevao da se odmah okrene uprkos zabrani označenoj punom linijom.

Kada je taksista odbio da krši saobraćajne propise zbog obesnog putnika, on ga je obasuo uvredama. Videvši da je đavo odneo šalu, vozač je napustio taksi, a razjareni putnik je izvadio sekiricu i krenuo za njim.

- Jedan Nišlija primetivši šta se sprema taksisti, uspeo je da napadaču otme sekiru, što ga nije sprečilo da svoju žrtvu obaspe udarcima pesnicama. Shvativši da čovek koji mu je oteo sekirče zove policiju, nasilnik je pobegao ali je danas uhvaćen - kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Intervenisala je Hitna pomoć koja je ustanovila da je taksista zadobio samo lakše povrede.

VIDEO: Taksista se zapalio zbog aplikacije za naručivanje prevoza

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    13. decembar 2018 | 18:14

    Mozemo reci da je Tito bio i ustasa,i strani spijun,Poljak,sta god ali u tom vremenu se zivelo i pozivelo,mogao si u parku zaspati i niko ti nece nista ,jos bi ti neko i doneo cebe da se pokrijes.neznam da li ce mo mi kao drustvo dignuti glas razuma ili cekati opet nekog Tita

  • Dual

    13. decembar 2018 | 20:02

    Odmah ga osuditi na 2 godine zatvora...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA