≫ 

Muž ju je mesecima brutalno tukao, a onda izbo nožem: Zorica je jedva preživela, sada ne želi kući. Kaže, taj prag više neće preći (FOTO)

Zorica je nakon desetak dana puštena iz Zemunske bolnice

  • 4

Zorica Stanisavljević (46), koju je krajem novembra u Novoj Pazovi, izbo suprug Slobodan Belegišanin (46), puštena je sa bolničkog lečenja, ali se nije vratila u porodičnu kuću.

Kako "Blic" prenosi, Zorica je nakon desetak dana puštena iz Zemunske bolnice, a komšije kažu da su je nekoliko puta videle otkako je puštena na kućno lečenje.

- Zoricu smo videli pre nekoliko dana, posetila je komšinicu u društvu svoje ćerke. Po izlasku iz bolnice nije se vraćala u kuću u kojoj se zamalo desila tragedija, već je otišla negde u grad i stanuje sa ćerkama. Otkad ju je Slobodan napao, u njihovoj kući nema nikoga - ispričale su komšije iz ulice Ratka Pavlovića za "Kurir" i dodali da Zorica fizički nije loše, ali da je jako potištena.

Zorica ne želi da se vrati kući; Foto: Facebook/Zorica Stanisavljevic

Oni su rekli da je izgledala je lepo, a jednoj prijateljici je rekla da je ništa ne boli, mada ide na previjanja. Međutim, čim se setila kako ju je muž napao, videlo se da joj je veoma teško.

- Rane na telu joj zarastaju i hvala bogu biće sve u redu, ali je psihički slomljena. Preživela je pakao, pa je i jasno zašto je odlučila da se ne vraća u kuću strave. Nadamo se da će uz pomoć ćerki uspeti da prebrodi težak period - ispričala je komšinica za "Blic".

LJUBOMORA I KOCKARSKI DUGOVI 

Podsetimo, Belegišanin je na suprugu nasrnuo posle svađe jer je, navodno, u njenom telefonu video poruke koje je Zorica razmenjivala sa drugim muškarcem. Prema rečima komšija, Belegišanin je bio veoma ljubomoran i preke naravi.

Par je i ranije imao probleme; Foto: Facebook/Zorica Stanisavljevic

- Slobodan je nakon ranjavanja supruge otišao kod komšije i rekao mu šta je uradio. Odmah je uhapšen, a Zorica je odvezena u bolnicu. Ona je zaista divna žena, dok za njega retko ko ima reči hvale - podsetio je komšija.

Blegišanin je u porodičnoj kući nakon verbalnog konflikta nasrnuo na svoju suprugu nanevši joj dva uboda nožem, jedan u grudi a drugi u leđa. Njih dvoje imaju troje odrasle dece, a komšije ovog para su reporterima ispričale da, iako nije bilo prijava za nasilje u porodici, Zorica je i ranije bila maltretirana.

Oni su je neposredno pre pokušaja ubistva zatekli kako u pidžami usred noći sedi na klupi i plače.

- Tukao ju je, video ju je moj unuk koji se vraćao kući iz noćne smene kako sedi u ulici na klupici u pidžami. On se uplašio, prišao joj je i pitao je šta se dogodilo, a ona mu je odgovorila: "Onaj moj je poludeo". Sedela je u pidžami sama na hladnoći - ispričala je komšinica iz ulice tada medijima.

Kao jedan od motiva za napad razjarenog supruga tada su navođeni i kockarski dugovi koje je Slobodan imao. Navodno su zelenaši kod kojih se Slobodan zadužio zvali i nesrećnu Zoricu u periodu kada je on radio u inostranstvu.

VIDEO: Ovo su tri stvari koje pomažu ženi da se odbrani od nasilnika

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zsmm

    14. decembar 2018 | 09:26

    Ne branim zene ali druga slika sve govori. Njen osmeh nije lazan al dok on namrsten. Neka se ona oporavi i vise da se ne vraca njemu. Dokrajci je on kad tad. Zalosno

  • Zbunjen muskarac

    14. decembar 2018 | 10:18

    Ne znam zasto zene biraju muskarce preke naravi pa im je posle djavo kriv kada budu povredjnene?

  • Ieptirica

    14. decembar 2018 | 12:11

    Zena sam i u braku 20 godina.da se ogradim odmah da nebpodrzavam nikakavbvid nasilja!!! blud i nemoral je sve veci medju zenama, ali nikad ne bih dozvolila da se kuckam sa drugim muskarcima! Neka nastavi kuckati sa istim. Sreca joj je sto je ziva! Treba biti odana svom coveku i resena prica! Nema prevara nema nikakvog nasilja!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA