≫ 

Na jednoj strani mosta se pravi "vojska", na drugoj Sneško Belić: Dve slike realnosti Kosovske Mitrovice (FOTO)

Posle glasanja ispred parlamenta u Prištini okupila se grupa ljudi koja proslavlja uz tradicionalnu albansku muziku i igre, a u južnoj Kosovskoj Mitrovici su se čuli pucnji i petarde

  • 8

 

Skupština tzv. Kosova danas je usvojila zakone koji će omogućiti transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga u "Vojsku Kosova".

Posle glasanja, ispred parlamenta u Prištini okupila se grupa Albanaca koji su počeli da slave uz tradicionalnu albansku muziku i igre, a u južnoj Kosovskoj Mitrovici su se čuli pucnji i petarde.

Na trgovima i ulicama glavnog grada su postavljene zastave SAD, dok su Srbi iz severnog dela Mitrovice okačili srpske trobojke po balkonima, izlozima radnji i na jarbolima.

I dok se danas s jedne strane mosta slavi formiranje "Vojske Kosova, pojavila se fotografija na kojoj se vidi jedan dečak kako se bezbrižno igra praveći Sneška Belića, s druge strane, ne obraćajući pažnju na događaje oko sebe.

VIDEO: A na mostu vosjka KFOR- a 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan V.

    14. decembar 2018 | 17:23

    Tako je decko,sneskom belicem si pokazao sta mislis o njihovoj vojsci.Umesto nosa stavi mu sargarepu.Ali ne na stapu,kakvi su mogu pomisliti da ih prizivas.Sretno detinjstvo malisa..

  • Cile

    14. decembar 2018 | 16:54

    Sta glumi EU foliranti ko Englezi gotovo šta će UN Meri stave veto i nikom nista djabaka ko priznaje rezolucije niko samo mi sve moramo sami krivi gde ti je Rus nemaga neutralni e sad nek te gazi šaka Siptara za sve smo krivi nepismeni samo gledamo bogaćenje kad si na vlasti a država nepostoji sramota .

  • rat i mir

    14. decembar 2018 | 16:12

    Prava drzava da je ima, istog momenta bi zauzela sever KosMeta sa vojskom! Rezolucija 1244 vise ne postoji, samo je ima u glavama nasih glavonja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA