Baka je živela sama u Kikindi, htela je samo da se ugreje, legla je na krevet i nikad se nije probudila

Tuga u Ulici Miloša Ostojina

  • 8

U požaru koji je danas izbio u Ulici Miloša Ostojina u Kikindi, nastradala je devedesetogodišnja starica Milica L. koja je u kući živela sama.

Prema nezvaničnim podacima, moguće je da se starica ugušila od dima prilikom izbijanja vatre, a telo su pronašli vatrogasci koji su došli na poziv komšija.

Kako su rekle uznemirene komšije, još ne mogu da dođu sebi od šoka da je baka Milica umrla. Komšije kažu da su danas u ranim jutarnjim časovima primetili dim koji dolazi iz bakine kuće, brzo su alarmirali vatrogasce koji su u krevetu zatekli njeno beživotno telo.

Uzrok požara je najverovatnije peć koja se zapalila, jer se baka Milica grejala na čvrsto gorivo. Prema rečima onih koji su poznavali baka Milicu, bila je divna osoba, živela je od male penzije, pomoć je dobijala od Crvenog krsta u Kikindi.

Telo bake Milice poslato je u Centar za sudsku medicine u Novom Sadu, nakon istrage biće poznati detalji ovog nesretnog slučaja.

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izgubljena

    14. decembar 2018 | 17:58

    Jadna bakica. Sama. 😢

  • Tanče

    14. decembar 2018 | 19:34

    Aman bre ljudi, zašto ostavljate stari roditelji sami. Ako ne možete da ih čuvate, smestite ih u neki dom za starce. Tužno :( počivaj u miru bako. Saučešće porodici.

  • Vaske 14 12 2018

    14. decembar 2018 | 19:31

    Vlika tuga i žalost jadna baka koliko će nas tako završiti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA