Zaglavila glavu u rešetkama na terasi, zaključao se u frižideru, pojela slaninu iz mišolovke: Svi biseri Tviteraša iz detinjstva

Korisnica Luna Lovegood podelila je svoj "genijalni momenat" iz detinjstva. Mada je njen delovao najluđe, još tviteraša se nadovezalo antologijskim uspomenama

  • 4
Nestašni klinci Foto: thechive.com

Dečje avanture, nestašluci i anegdote su čudo. Najmlađi kad osmisle i sprovedu nestašluk u delo, to se ne zaboravlja i prepričava se decenijama. Postaju porodične legende. Tviteraši su podelili svoje avanture i nestašluke iz detinjstva i nasmejali sve.

Neke su skoro svoj deci univerzalne, ali neke i veoma, veoma neuobičajene.

Naravno, ko god da je "brljao" činio je to u više navrata.

Probirljivci su namučili uglavnom mame i bake. Pa se posle pitajte što vam i sa više od 20 godina nude da pojedete još malo, bar bez hleba.

A uvek je bilo i onih neprobirljivih... Koji su sami sebe kažnjavali.

Sigurno je da smo mnogi, bezbrižno u detinjstvu, sprovodili svakakve ludorije za koje danas nismo sigurni kako je moguće tako nešto smislili. Ukoliko vam je nešto što vas slatko nasmeje i dan danas palo na pamet, podelite sa nama u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    18. decembar 2018 | 23:17

    Moj mali sin,na moj komentar da može pasti kroz prozor četvrtog sprata rekao,Vesna Vulovic pala iz aviona,kupila kosmo disk i mrda.

  • Mr

    18. decembar 2018 | 23:56

    Vala nasmejah se baš:)) Ja sam sa jedno 5,6 godina izvadio one duge igle iz čarapa koje je moja baka plela ,popeo se na krevet i gurnuo obe u steker s'namerom kao da vozim auto ,igle su trebale da budu volan :) Struja me je bacila jedno dva metara direktno na šporet Smederevac, sreca još nije bio podložen:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA