Finale "Bulevara ženskih tajni by Sanja i Vesna"

Na glamuroznoj svečanosti u hotelu “Hilton” proglašena je dobitnica statue Pobednica 2018. koja je pripala poljoprivrednici i majci petoro dece, Slavici Nikolić iz sela Sovljak kod Uba

  • 0

Nagradu je dodelila predsednica Narodne Skupštine Srbije Maja Gojković koja je istakla značaj osnaživanja žena da žive život kakav žele, a ne kakav im je nametnut.

Pored glavne dodeljeno je još devet statua Žena simbol hrabrosti, ljubavi, pravednosti, nežnosti,posvećenosti, upornosti, mudrosti, borbenosti i neustrašivosti koje su dodelili: Vanja Grbić, Milomir Marić, Siniša Ubović, Suzana Mančić, Sergej Ćetković, Žika Nikolić, direktori i predstavnici kompanija „Bonatti“ i „AbelaPharm“.

Foto: Promo

Svečanom programu prisusvovali su predsednici i gradonačelnici 22 opštine i grada (Čačak, Bečej, Niš, Knić,Rača Kragujevačka, Leskovac, Ub, Bor, Priboj, Požega, Sombor, Sremska Mitrovica, Vršac, Lajkovac, Trgovište, Bela Palanka, Savski Venac, Palilula), u kojima je održana radionica Bulevar ženskih tajni i šesdesetšest žena koje su bile kandidatkinje za nagradu: od domaćica do vlasnica kompanija, od neobrazovanih do onih sa najvećim akademskim zvanjima, kao i istaknuti estradni umetnici, sportisti i javne licnosti.

Foto: Promo

Kroz radionicu Bulevar ženskih tajni by Sanja i Vesna je tokom ove godine prošlo oko 5000 žena koje žive i u seoskoj i gradskoj sredini.

Foto: Promo

- Možemo reći da smo ostvarile cilj: da inspirišemo i motivišemo žene da žive život kakav žele, postignu svoje ciljeve i da na tom putu do uspeha budu srećne. Teme naših radionica su bile: Najbolje ideje se radjaju u trenutkukada se suočimo sa najvećim problemima i Kako reprogramirati sebe i istrčati dnevni, mesečni, životni maraton? - istakle su Sanja Marinković i Vesna Dedić na sinoćnoj svečanosti.

Program je vodio glumac Milan Kalinić, a dame iz cele Srbije pozdravili su i zabavljali Sergej Ćetković, Ilda Šaulić, Siniša Ubović, Dženan Lončarević i balet "Dare to dance" Ivana Mileusnića.

- Kada pričamo o kompanijama, dobar primer i inspiracija bi svakako bila farmaceutska kuća AbelaPharm jer u njoj više od 75 % zaposlenih čine žene. - istakle su Sanja i Vesna.

Foto: Promo

- Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo inicijative kao što je ova. Istina je da su gotovo na svim vodećim pozicijama u kompaniji AbelaPharm su uspešne žene. Upravo zahvaljujući njima možemo se pohvaliti činjenicom da smo jedina kompanija poseduje GMP sertifikat, a bavi se proizvodnjom isključivo dijetetskih suplemenata. Ova potvrda kvaliteta jedan je od ključnih preduslova koji su nam omogućili da godinu za godinom ostvarujemo rast i širenje na tržište Evropske unije - izjavio je generalni direktor kompanije Abela Pharm, Dr sci. spec. farm. Davor J. Korčok.

Pokrovitelj svečanosti takođe je i Bonatti - kompanija koja već petnaest godina brine o lepoti i udobnosti žena.

Manifestaciju su propratili skoro svi mediji i na taj način doprineli jednom od ciljeva Bulevara ženskih tajni: prisustvo u medijima i žena koje svojim načinom života mogu sve nas da inspirišu da budemo bolji i srećniji ljudi.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA