Novak i Jelena u udžbeniku za peti razred: Zadatak iz matematike đaci rešavaju na primeru Đokovića

Zadatak iz lekcije "najmanji zajednički sadržalac" počinje upravo Novakom koji trenira i Jelenom koja njegove treninge pomno prati

  • 11

Legendarni Nole od nedavno se našao i u udžbeniku iz matematike za peti razred. Zadatak iz lekcije "najmanji zajednički sadržalac" počinje upravo Novakom koji trenira i Jelenom koja njegove treninge pomno prati.

Slika ovog zadatka danas je uzburkala društvene mreže, a mnogi su ovaj zadatak ocenili kao simpatičan. Ako se setimo da u udžbenicima postoje i Ceca, Vendi i druge ličnosti sa estrade, onda nema dileme da Novak Đoković predstavlja pravo osveženje u knjigama srpskih đaka.

Da biste rešili ovaj zadatak i saznali kada će Jelena ponovo pratiti Novakov trening, treba i da mućnete glavom. Pa, izvolite, i javite nam u komentaru da li ste uspeli.

Facebook

(M. L./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusanka

    18. decembar 2018 | 20:05

    Odavno ništa ne razumem ,gde smo i kuda idemo ?!Ovo je lakrdija i bez vlasce u skolstvu ,koje vode sarlatani .Deca uče na primerima kafanskih pevačica ,domaćica itd .Mozda bi razumela Djokovica ,nekog naučnika ,poznatog glumca ali u čemu je zaslužna Jelena ?! Ovo je propala država u svim nivoima i svim oblastima i nema nam spasa

  • Duje

    18. decembar 2018 | 19:41

    Nedelja i svi ste tuu

  • Misha

    18. decembar 2018 | 19:26

    U nedelju igraju opet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA