Vatromet urnisao Srbe na Kosovu i Metohiji: Zbog varnica gorele štale, šteta više hiljada evra

Svi su štetnu procenili na više hiljada evra

  • 1

Jedna osoba prijavila je da su njegovi nećaci u novogodišnjoj noći, puštajući vatromet, slučajno zapalili štalu u Peći na Kosovu i Metohiji.

Slučaj se dogodio u selu Brolić u prvim minutima Nove godine, u Peći, pet minuta posle ponoći. Vatrogasci su izašli na teren. Kako je zapisano u izveštaju policije, oštećeni tvrdi da šteta iznosi oko 4.000 evra.

Štale su u najluđoj noći gorele i u Orahovcu i u Dečanima.

Jedna štala je izgorela u selu Radoste, u Orahovcu, mada za sada nije poznato kako je do požara došlo. Šteta je procenjena na 3.500 evra. Uzrok požara nije poznat ni u slučaju još jedne štale koja je izgorela u Dečanima.

Zbog vatrometa u prvim minutima 2019. godine izgoreo je i jedan stan u Prištini.

Takođe, u Gnjilanu je stradala žena čiji suprug se tereti za ubistvo iz nehata. Z.J. (63) stradala je kada ju je muž upucao greškom dok je popravljao zaglavljenu lovačku pušku.

(Telegraf.rs/radiokontaktplus.org)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peka

    2. januar 2019 | 12:14

    Vatromet nije za sirotinju, to je jako skupa igracka, na zalost sirotinja je glavni konzument pirotehnickog sredstva zvanog VATROMET i kad tad onima kojima je do pokazivanja i uzdizanja iznad mogucnosti naplati debeo racun.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA