Pre devet meseci moje srce se slomilo u delove. Bol je isti, a ti i dalje nisi tu: Majka male Nađe ostavila potresan status

Njena ćerka preminula je 4. aprila 2018. godine od morbila, jer nije smela da primi MMR vakcinu

  • 8

"Pre devet meseci si nas napustila, onoliko koliko sam te nosila u stomaku. Pre devet meseci moje srce se slomilo u delove, vrištala sam, vikala sam, bacala sam stvari, ali ništa nije pomoglo. Bol je bio isti, i sada je, a ti i dalje nisi tu."

Ovako počinje potresna poruka Dragane Petrović iz Kragujevca čija je ćerka Nađa preminula 4. aprila 2018. godine od morbila, jer nije smela da primi MMR vakcinu zbog autoimune bolesti. Dragana je zbog toga protestovala i na mrežama ju je podržalo hiljade ljudi, ali njenu Nađu ništa ne može da vrati.

- Da li ćeš mi doći jednom u san da se igramo, a ne da mi iznova i iznova umireš na rukama? Moje srce to ne može izdržati više. Pre godinu dana na današnji dan poslednji put si bila kod kuće, poslednji put si se bezbrižno igrala sa sestrom, poslednji put si je dotaknula. Kući si nam se vratila u sanduku, ja sam te odvela zdravu, i vratila mrtvu. Kada bi suze bile lek do sad bih te izlečila, ćerko moja tek rođena - napisala je Dragana na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žorž Vea011

    4. januar 2019 | 20:39

    Ahhh uzas uzas.Neka ti Gospod podari carstvo nebesko a majci tvojoj snagu da izdrzi svu tu patnju.

  • Mi vida

    4. januar 2019 | 19:33

    Tuga,tuga😭😭😭😭😭

  • Mara

    4. januar 2019 | 21:46

    I dok nisam bila majka srce mi se stezalo na tekstove o bolesti i smrti dece. Sad kad procitam samo naslov, suze mi same krenu. Od kako sam rodila cerku, pre skoro 18 meseci, moj najveci strah su bolesti. Uvek se samo molim da bude zdrava. Gubitak deteta ova majka nikad nece preboleti, ceo zivot ce ziveti sa rupom u dusi koju nista popuniti nece. Ne daj Boze nikom! 😢😢😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA